44

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАБЕЗПРИЧИННОТО РУСОФОБСТВО СЕ *** В АМЕРИКАНСКО ГЪЗОБЛИЗСТВО!

43

*

преди 9 години

На византиеца (новотурчин или новогрък) само умрял поп , ако му дадеш ще се позамисли ...но ако му обяснят , че с това прецаква България , ще го вземе .

42

Анонимен

преди 9 години

Миналата седмица енергийният министър на страната Панайотис Лафазанис коментира пред местни медии, че проектът ще привлече чужди инвестиции и ще отвори 20 хил. работни места в Гърция.________________Много ми е чудно какво ще работат тия 20 хил калпака, с кофи ли ще носят газта :)

41

Emil

преди 9 години

Руснаците , едва ли ще видят Турски поток...Най-вероятно ше видят само Турски паток :)

40

Анонимен

преди 9 години

Отново полу-спогодби и полу-меморандуми .Типичният сибирски "бизнес" подход ,нищо ново в азиатската степ.Добре ,че сме от правилната страна и прекъснахме всички проекти с диваците на изток.

39

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

За първи път България е на правилния път... - *** е в тотална изолация и води народа си към нищета и глад - слава Богу ние сме в Европа...

38

До 46

преди 9 години

От нас по-ирационални - здраве му кажи! Знае се за настроенията на хората, знае се че еуропката ни води към поредната (и то по тяхна вина, както винаги) национална катастрофа, и пак с рогата напред, отиваме на заколение. Мисля, че даже не е ирационалност, а глупост и дебилизъм.

37

Кожиния меч

преди 9 години

Надупения грък всичко ще подпише само да отърве срещата с кожиния меч (фалита)!

36

До странджата

преди 9 години

Абе, отдавна съм забелязал, че задаваш елементарни въпроси, отговаряш си още по-тъпо и елементарни и сам си се кефиш! Абе, ако ти имаш един "партньор", който постоянно ти подлива водата, скарва те с твоите клиенти, изнудва те, краде те и те обижда - колко време ще "изкараш" с такъв партньор? Пак им се чудя на руснаците, че още след 2009 година не ги разкараха тия *** укропи! Ама то не е лесно и да направиш газопровод за милиарди, но те ще се справят. А тъпите укропи - тръбите на скрап!

35

До 43

преди 9 години

Че ти сега ли го забеляза?

34

До 40

преди 9 години

А ти, "господинчо" (или госпожице, то не се знае вие там от какъв пол сте) явно усвояваш добре *** урочета. Да знаеш от нас, въобще на нищо добро няма да те доведат тези урочета. Акъла си загубихте, а после не се знае какво още ще загубите. Пълен мрак сте вие, безнадежно прогнили и извратени. Като чета летописите от римско време, имам чувството, че е писано за съвременна еуропка. Отврат!

33

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Да имаш готово построено трасе, газопровод с всички разрешителни и лицензи, с достатъчно голям капацитет... - и да се откажеш от него - да започнеш да се ръгаш по дъното на морето, да се провираш под Босфора и Дарданелите - само заради това да накажеш непослушните... - граничи с политическа олиго - шизофрения...

32

Пешко

преди 9 години

Между другото от днес бг редовно ме банват за по ден-два по незнайни причини - нито обиждам, нито некви расизми пиша, а съм чел коментари с меганецензурно съдържание, които си седят преспокойно. Искам обяснение

31

до 39

преди 9 години

Явно ти господинчо, много добре усвояваш руските уроци. Като дойдат руснаците в България, ще си намерят тук достойни палачи на българите като теб.

30

(-_-)

преди 9 години

ЮП беше спрян под натиска на САЩ и ЕС.. Ние протакахме до като на руснаците им писна и се отказаха да се занимават с нас. Кръстиха новия проект "Турски Поток", за да ни е за урок! А, турците и гърците ще го построят, защото са прости, нали? Наблюдавате след няколко години, когато ще се наложи да искаме от Гърция една малка тръбичка да идва и към нас..

29

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

И Лукашенко отказал да ходи на "ден пабедъй"... - имал си друга работа човекът...

28

Пешко

преди 9 години

Той Вовата още с турците не се е разбрал, ама вече котка гърците. Типичен номенклатурен соцдеец - дрън дрън планът 5 за 4

27

-10

преди 9 години

Доколкото си спомням Южен Поток беше спрян от Орешарски, нали така?-----------Южен поток си е спрян от руснаците. С турски поток ше се случи същото. Само с политика не става, трябва и финансова изгода. Ако имаше финансова изгода от тези потоци по начина, по който иска да ги строи Путин, досега европата сама щеше да е прекарала тръбите!

26

(-_-)

преди 9 години

Че кой се отказва от голям инфраструктурен проект, който в бъдеще ще носи приход? Ааа, да тия смотаните от тикволенд:-(

25

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Защо, когато се канеха да пускат тръбата през България... - не се наричаше Български поток...