6

Анонимен

преди 9 години

Нивото на класическата музика в България е на световно ниво. Доказателство са мненията на мноцество чужди специалисти. За подобно изкуство трябва да има съответните цени за билети. Пример - Франкхурт мин.цена за билет 25 евро. За съжаление слушателите в нашата мила родина са твърде малко,тъй като повечето ни граждани са потомци на шиещите *** (както спомена един коментатор) , а друга голяма част от народа са си просто ***. Един народ е това с което се определя !

5

Анонимен

преди 9 години

До До 3Да, така е. Но с няколко подробности.САЩ за 380 милиона, не 6 като нас, а и Ню Йорк все пак е един от културните центрове на света с Париж, Москва, Лондон, Токио...В Европа, например във Виена или Мюнхен имат традициите да слушат симфонична музика, а при нас няма такова нещо. Ние нямаме и толкова изявени композитори като тях, докато Моцарт е писал симфониите си, нашите предци са шиели *** и са танцували на тамбури и маанета. Това е разликата.

4

Анонимен

преди 9 години

До До 3Не мисля, че Криско или Сантра са на държавна хранилка. Има и такива но калко трябва да се труди някой като Криско да изкара 1 милион. С един концерт не се изкарват много пари в България. Трябва прекалено много концерти.

3

Анонимен

преди 9 години

В България се печели малко от музика. Но в Сащ музикантите инвестират пари в различни начинания и печелят допълнително.

2

Анонимен

преди 9 години

дано повече такива българи си идват в България и да ни дават вяра19326

1

Анонимен

преди 9 години

И БЪЛГАРИН да си в БЪЛГАРИЯ е неблагодарно-ХРАНИШ "ястреби" ,политици, полицай,военни,партии и т.н А всички които храниме ние БЪЛГАРИТЕ "работят" активно срещу нас.