29

Ма Би

преди 9 години

Да вложат пари в кораби които да ги връщат обратно. Колкото се наложи толкова, докато разберат, че трябва да си стоят там! А пък ако нещо САЩ да ги приемат - ама не става нали няма как да отслабне Европа ако сганта ходи в САЩ. *** двулични!

28

Х

преди 9 години

Стига вече. Време е да бъдат натоварвани на кораби и да им се даде шанс за щастрив живот в демократичните САЩ.

27

Анонимен

преди 9 години

Колкото се е вълнувала от корабите с роби !

26

Az

преди 9 години

Има ли някой, който още да не е разбрал, че Запада се интересува само от себе си ? Диагнозата е "Те са Шарлита" !

25

ha ha

преди 9 години

Много бързо забравихте когато либийците "извиваха " ръцете на цяла Европа да им построи болница безплатно заради българските медици и да ги обезщетят с милиони, сега ние да ги поемем и да ги хрантутим за "мерси", еми не ми е жал за тях, жал ми е за нас. Нека пак отворковците ми обяснят, че не било хуманно, хора били и какво ли не още. Пак повтарям за неразбралите, ЖАЛ МИ Е ЗА НАС, НЕ ЗА ТЯХ.

24

Анонимен

преди 9 години

Как да се вълнува ,Европа е ШАРЛИ !?

23

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 32 : Много добре го дъвчеш ! Продължавай ада те чака .

22

Анонимен

преди 9 години

САЩ не са палили ниакви войни. Ако руснаците не подкрепяха диктаторите Саддам и Кадафи, ако не им даваха оръжия, онези щяха мирно и тихо да си сдадат властта. След като Путин ги подкрепяше, сега да бъде така добър да си плаща за бежанците. Сега още малко ще кажете, че САЩ са виновни за Сирия? Сирия се управлява от руско ***.

21

аз

преди 9 години

До Анонименномер 27 Ти нормален ли си?Или ти плащат да плюеш постоянно Путин!Целият свят знае кой е виновен за войната.....но ти не,Путин и руснаците!*** неграмотен!

20

Роп

преди 9 години

И къде гледа бащицата Путин! Децата се удавиха, бря! Мое ли толко пари да зимаш от невт и да си такъв бесчуствен!

19

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 21Аха разбрахме .Требе цензора.Не може да се пише срещу САЩ. Може срещу Китай , Русия но в никакъв случай срещу САЩ. Много правилно мислене , да не сте от американското посолство или от умните и красивите спонсорирани от Америка за България.

18

Анонимен

преди 9 години

САЩ не са накарали населението да емигрира, просто махнаха двама диктатори съюзници на Русия. Руснаците от безсилие подклаждат в тези страни гражданска война.

17

Jordan

преди 9 години

Основна вина за този имиграционен поток имат САЩ и техните партньори от коалицията за ликвидиране на Кадафи. Те са виновни и за имигрантите от Ирак, от Авганистан, от Египет.Заслужено ще бъде и те да се отзоват със съответните финанси за засилвани спасителните възможности, а не само Италия и ЕС. Т. е. Създадат определена бъркотия с налагането на тяхната "демокрация", разбунят населението в определени региони със техни стратегически цели и след това други да се оправят. Те са основния виновник

16

Шоп

преди 9 години

Според мене и Русия трябва да сподели отговорността за удавените деца. Все пак на една планета живеем, а Путин и Рогозин нехаят. Толкова нефт и диаманти копат, а да не пратят десетина спасителни кораба и по 6 милиона долара на месец. Безчувствени кагебейци са това, ей!

15

Анонимен

преди 9 години

Аз пък се вълнувам-жал ми е ! ,но не разбирам защо не бягат към техните безумно богати,и мусулмански събратя - Кувейт,Саудитска арабия,Оман,Катар,Дубай ? в Европа след обединението си имаме много бедни христяни.

14

Анонимен

преди 9 години

ама шърлито по важно бе бате.

13

Анонимен

преди 9 години

До extremistПризовавам днес.бг да види IP-тата на троловете които по цял ден за всички беди на земята обвиняват сащ. Нямам нищо против тезата им, но това прилича на тролска работа или психологични разтройства.

12

Анонимен

преди 9 години

Ако имате въшки, изпитвате ли съчувствие към тях? А към комарите? Никого не сме длъжни да спасяваме, на никого Европа с нищо не му е длъжна! Охрана на границите и стрелба по нарушителите. Който няма пари за хляб, не ражда деца. И никой не е длъжен да му ги отглежда. Безотговорното отношение на родителите не може да се вменява като вина на обществото. Кой разпространява слухове, че тук раздават жилища, коли и жени на емигрантите и ги чакат с отворени обятия?! Кой има интерес Европа да я няма?

11

Анонимен

преди 9 години

Количеството винаги преминава в качество,колкото и да не ни се иска и да се правим на добрички.Нищо на този свят не може да продължава до безкрай.

10

da

преди 9 години

Който се облагодетества и краде държавите на тези хора, да бъде принуден да им решава проблема. Ние ли доим петрола на БИ или Нигерия, ние ли добиваме диаманти в ЮА? Ами, не. господарите на света са виновни тези хора да мизерстват и да бягат от родните си земи, сега да им решават проблема.