20

ЧК

преди 9 години

Докарах ме я до положение да не можем да се изхранваме,а се водим селскостопанска страна. Не знам какво щеше да е,ако сме под ембарго да речем,да няма от къде да искаме заеми,да ни подпират разни сектори на икономиката.Ние ще си пукнем сигурно за 6 месеца. Не знам...ние толко ли сме смотани? Кога ли ще можем ние да даваме кредити и помощи на разни изпаднали държави???

19

Анонимен

преди 9 години

Ами ,това е то пазарна икономика и капитализьм,,, 1000плачат,1се кефи

18

Е - Ник

преди 9 години

До ФХЕ, ми... там е работата, я! Че не ги е срам! Затова сме на тоя хал. Още не съм видял обесен прекупвач на площада: ей така - за сплашване и назидание на останалите ***!

17

ФХ

преди 9 години

Как не ги е срам, бе! Вчера купих 4 портокала и 3 ябълки за 10 лв.!! Абсолютен геноцид на народа.

16

Ако ги продадат

преди 9 години

на тази цена, значи всичко е наред. Ако не ги продадат на тази цена и се скапят, пак всичко е наред. Нали искате капитализъм, заповядайте! Носят отговорност за решенията си, за цените, за труда, за всичко. Не виждам защо обаче трябва да вземат от моите данъци, за да им ги дават като субсидии. Всичко друго ми е ясно, и засебестойността, и за печалбата и т.н.

15

Анонимен

преди 9 години

А доматите пластмасови ли ще са?

14

Джедай Мастър

преди 9 години

До АнонименЕстествено, че ще са картонен вкус. Какво като са произведени в БГ - пак са същият сорт и по същата технология като турските, гръцките, македонските и т.н. домати.

13

Анонимен

преди 9 години

На тази цена имайте късмет да е картонен на вкус! Бий прекупвача по главата, бий, бий, бий!

12

Monster cocky

преди 9 години

Аз съм пас. Да си го набият.

11

...

преди 9 години

Еми даже производителя си го казва, че не е нормално да са толкоз скъпи тия марули! Ама на скъпи са! Просто е скъпи са от ЛАКОМИЯ! Между другото на пазари в Пловдив съм виждал и марули и по 2,90 лв. Така, че явно разликата от 1 лв покупка от производителя и 2,9 продажна цена отива къде ми ГЛАВНО в прекупвача! Така че малки и големи тука в БГ, пък и не само тука май, НЕ Е НА ПЕЧАЛБА ДА СИ ПРОИЗВОДИТЕЛ ИЛИ ПРОДАВАЧ! ПЕЧАЛБАТА Е В ПРЕКУПВАЧИТЕ! Сичко друго дето ви го кават си е ГОЛЕМА ЛЪЖА и ИЗМА

10

Анонимен

преди 9 години

хора ,цените на зарзаватите са европейски ,същите изкуствени *** но.............там получават поне два пъти повече

9

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

До Гошо ТъпотоАбе като ти чета коментара ми се струва,че нямаш нищо общо с Оня-Гошо ***./виден столичен депутат и настоящ винопроизводител/Та т'ва за шопската салата си е на 50% вярно, защото и трябва и ракия правена от грозде.

8

Анонимен

преди 9 години

Българските домати са не само по-скъпи, но вече и по-безвкусни. Хората гласуват с портфейла си.

7

vesko02

преди 9 години

В българската субсидирана канцеларска икономика е така,и никога няма да бъде друго.

6

Е -

преди 9 години

Спекула, спекула, спекула.....смърди, та се не трае!

5

Анонимен

преди 9 години

После се чудят защо купуваме турски домати масово. Еми домат с цена 4 лв. килото от пластмасовия сорт от оранжерията няма как да стане. Какви са тия лакуми, какви са им разходите толкова ? Един корен с домати дава около 10 кг., а на сезон в оранжерия може да се засадят 2 реколти. Как точно не им излиза сметката ? Баси наглите бизнесмени имаме. Еми ще ни откажат да купуваме български зеленчуци и това си е. Те искат за една година с 10 декара земя милионери да станат.

4

Свинаря

преди 9 години

В мазата бях забравил торбичка домати купени от магазина и след няколко седмици ги намирам и нищо им няма едни лъскави и хубави... Моят съвет е който няма близки на село да даде някой лев на някоя баба да му отглежда зеленчуци няма да е грешка

3

то

преди 9 години

тия искат от едните домати милионери да станат!Е после не се чудете защо има внос от някъде си като не сме конкурентни на пазара!

2

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Шопска салата се прави от узрели сладки домати и узряло бяло саламурено сирене.Сурогатите които ги продават,са далеч от тази категория,да не кажа и...вредни.(платено...съобщение)

1

бг

преди 9 години

Бих дал 3 лв. , ако доматите са наистина хубави. Омръзна ми от гръцки и турски домати с вкус на пластмаса.