16

Мдааааааа

преди 9 години

За Цветан Цветанов знаем само ШЕСТ.А за колко ли не знаем?

15

хамерика

преди 9 години

да го духат хамериканците. ние живеем в кутии, но голяма част от тях въобще нямат собствена кутийка. повечето плащат цял живот наем на евре*** банки. Има и такива с каравани.Да го духат и *** извън София. Оказа се, че софиянци прозряха предстоящата измама на Хилъри Кл****. Точно така, санирането на панелките е таен план и няма нито една софийска сграда, която да е санирана.Жалък народ да го оплачеш. Това е българина. Революцията за него става вечер пред тв с ръка в гащурите.

14

12%

преди 9 години

От тези 85 на брой апартаменти, 12% се падат на Ухото.

13

Анонимен

преди 9 години

а приватизацията какво беше .... подаръци подаръци за лоялна политическа подкрепа ;)

12

до Брайко

преди 9 години

Много позната история!И аз имам подобни примери.Като почине единия от съпрузите и изкарваха принудително другия като принуждаваха роднините да си го гледат или го пренасочваха към старчески дом а в квартирата настаняваха свои хора които в последствие я закупуваха.Така много се уредиха със жилища на от Жилфонд които станаха техни.

11

Анонимен

преди 9 години

85 жилища!??!! Това са апартаментите на 14-15 Цветан Цветановци!

10

Анонимен

преди 9 години

свършиха всички проблеми на политиците, че за панелки са се хванали да се плюят, ами застрахователите или чуждестранните фирми, колко жилища си поделиха

9

Брайко

преди 9 години

Майка ми и баща ми живееха в малка общинска боксониера.През 2000г баща ми почина и майка ми веднага получи писмо да освободи боксониерата.Искахме да закупим боксониерата,но чиновниците бяха непреклонни и казаха,че общински жилища не се продават.Аз със семейството ми живеехме в малък апартамент с две поотраснали разнородни деца,но въпреки теснотията прибрах майка си и спях на походно легло.След време тя почина,но четейки сега за тези чиновници закупили общински жилища гневът ми нанапира отново...

8

Анонимен

преди 9 години

БОГАТА ДЪРЖАВА като брашнен чувал ...Бият народа и той плаща ...САМО РЕПРЕСИИ КОЛКО СА *** // ГЕЙОВЕТИ // В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ???????

7

Анонимен

преди 9 години

Държавата не им ги дава, те си ги вземат.

6

Анонимен

преди 9 години

До BalakovМного си прав. За разлика от английските и немски къщищки на два етажа, панелните зайчарници един ден ще трябва да се БУТАТ и това ще струва по-скъпо от построяването им.

5

Не спорете

преди 9 години

Та нали ВСИЧКИ сегашни политици произхождат от БКП.Маята и тестото..............!А с какъв оцветител ще се оцветяват, се тая!ПОТВЪРЖДЕНИЕ:Бяха ли високите етажи на БКП ПРАВОИМАЩИ?БЯХААААААА!Сега управляващите ПРАВОИМАЩИ ли са?ДААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!Е, защо спорите?

4

Анонимен

преди 9 години

Само Орешарски за една година раздаде половината от тази цифра на хора от БСП и АТАКА.

3

dominici

преди 9 години

До 25 ГОДИНИ СТИГАТ !Благодаря ти анонимен другарьо. Радвам се, че не съм само аз! Трябва да се срещнем някъде и да се гушкаме.

2

ами

преди 9 години

Да,ако панелното жилище може да се нарече такова....

1

25 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 9 години

Майната им на политиците. Важното е, че благодарение на годините на социализма в България почти всички хора имат собствени жилища.В Германия и Великобритания и до днес огромна част от обществото живее под наем.