49

Анонимен

преди 9 години

Обрата срещу фашизма е благодарение на червената армия ръководена от русия, защо се срамува да спомене това господина ха ха ха

48

ххх

преди 9 години

А какво е това което става в арабския свят благодарение на американските "миротворци" Загиват , емигрират невинни хора, избиват ги, но Европа си трае. А фашистката зараза скоро и нея ще залее. ХОРА БДЕТЕ!

47

Анонимен

преди 9 години

А защо подкрепяте Украинските фашизирани майдановци, господин Щайнмаер. 77 , ако бе така, Украйна нямаше да е 45 милиона жители.

46

Румбо

преди 9 години

Нацизма осъдихме-добре!Комунизма осъдихме-добре!Кога ще осъдим ционизма,който е причината за първите два проблема!?

45

Анонимен

преди 9 години

samo GULAG gi bie...

44

е, чак пък без анало

преди 9 години

Гулаг, Белене, северноамериканските индианци, южноамериканските индианци, американското черно робство и т.н.... все аналози на нацизма...

43

Анонимен

преди 9 години

"Щайнмайер: Престъпленията на нацистите са без аналог!"Я, някой да му тегли половин-часова лекция за САЩ и историята ѝ. Ще си посипе главата с пепел.

42

мир

преди 9 години

И къде е братската сашаанска армия,май в бг то където изпратили 300 горди хамериканци с черен цвят на кожата.Бог да ги прости завалиите ,те не знаят къде са дошли с мир ще ги изпратим.

41

АТАКИСТ

преди 9 години

И се пише ..Заксенхаузен, а не Захсенхаузен, Анисиьо!

40

ФАШИСТ

преди 9 години

сега разбрахте ли , че нацистите са "национал социалисти - комунисти " и сталин е същата лейка и Бай *** в лицето на Георги Димитров (мумията ) , Васил Коларов (баджанак му ), Вълко Червенков ( долнопробен овчар ) Тодор Живков (Янко овчарчето )са същите съдисти убийци но на своят народ !Потомците на гореизброените сега оправляват страната вече 25 години !

39

Тихомир Томов

преди 9 години

Еврейските пари са похабили много хора . холокоста е най- голямата финансова измама на 20 век и тази германска *** не прави изключение . Не се пише вече за британските лагери в Южна Африка , в Австралия и Нова Зенландия , за нашите прекрасни лагери Белене и Скравена , за др. Мао и Пол Пот , за *** Амин и Бокаса , за Абу Грейб наскоро а за хилядите Съветски където са погубени милиони свестни и затова и опасни за еврейската болшевишка *** може да става сравнение само с условията на Венера

38

Анонимен

преди 9 години

"Затова и в тези лагери наред с работния процес е имало и силен идеологическо-възпитателен процес."....................като например убиването с лопата и даването трупа на прасетата ... има и силен "идеологическо-възпитателен процес" ... нали, циника ?

37

N

преди 9 години

Както и престъпленията на комунизма!

36

АТАКИСТ

преди 9 години

Впрочем шефа на немските концлагери не е Адолф Хитлер, а дясната му ръка Хйнрих Химлер! Този *** измисля тези лагери с мъченията в тях! Адолф е един вид шеф, но иска победата и не се интересуваше с каква цена ще бъде постигната. И такива като Химлер имаха пълната свобода на извратените си манталитети.

35

Анонимен

преди 9 години

само да попитам, наясно ли сте с факта че Хитлер е ПОДКРЕПЯН от германците на които по онова време им е писнало?не смилайте информацията наготово - тя е платена

34

bolbov

преди 9 години

Можеш да мразиш ,конкретен човек,по някаква лична причина,но да мразиш цял народ или група хора защото са различни от теб това не е хуманно.Когато омразата прелее в изтребление това е нацизъм,това е поведение на хищно животно.

33

НААКАН АТАКИСТ

преди 9 години

ДА ЖИВЕЕ ВОЖДА НИ БОЛЕНЧО!!!

32

Валтер

преди 9 години

Не бяха съветски войски, а героичните украински войница. Как може въобще да споменавате съветски, руски, я се засрамете !!!

31

Анонимен

преди 9 години

ХИТЛЕР ИСКА С ОРЪЖИЕ ИСКА ДА ЗАВЛАДЕЕ СВЕТА.А МЕРКЕЛ С ИКОНОМИЧЕСКИИСКА ДА ЗАВЛАДЕЕ СВЕТА НО САШ ПРЕЧИ.СЪДИНИСЕ МЕРКЕЛ С САЩ ТРЪГНА ПРОТИВ РУСИЯ.А СЕГА СЕ ПРИБЛИЖАВА КЪМ РУСИЯ ДРУЖЕСКИ ДА СПАСЯВА ИКОНОМИКАТА НА ЕС.НА САЩ СЪЮЗНИЦИ НЕ ТРЯБВАТ НА САЩ Е НУЖЕН ИСПЪЛНИТЕЛИ ПОСЛУШНИ.КОИТО ВДИГА ГЛАС ЗА САМО ЗАЩИТА .ТЕ СА ТЕРОРИСТИ

30

made in England!!!

преди 9 години

Първите концлагери в света са изградени от англичаните по време на англо-бурската война в Южна Африка в края на 19 век, малко преди началото на 20 век.