9

Анонимен

преди 9 години

*** Сомов, *** Балкански или Бай *** е литературен герой на Алеко Константинов и главно действащо лице в неговата поредица сатирични фейлетони[1].Първата част, Бай *** тръгна по Европа, е обединена около обща нишка на повествованието пътуването на героя из различни градове на Европа и сравнението между европейските и българските (повлияни от Ориента) нрави. Втората част използва вече изградения герой за осмиване на злободневни теми от политическия живот на България в края на XIX век.Поради голямата и неувяхваща известност на литературния герой, името Бай *** става нариц

8

Анонимен

преди 9 години

*** Балкански се завърна от Европа

7

Анонимен

преди 9 години

Бай *** е жив !

6

СИД

преди 9 години

E, няма такъв тапир! Може би само Боко е преди него!

5

до 2

преди 9 години

Какви "реформи"! За 3.5 години еднолично "управление" на неконтролируемия хаос на Борисов в периода август 2009-март 2013 година Борисов мафиотизира съдебната система, наду корупцията и тотално разсипа Държавата. Днес всеки се чуди какви реформи да прави, за да компенсира някаква минимална част от катастрофата, в която Борисов вкара страната.

4

до 2

преди 9 години

Точно така! +1Борисов е креатура на Доган. Доган вкара Борисов в политиката и го направи главен секретар на МВР и генерал. Борисов е застраховката на Доган за безгрижен живот. "Препирните" м/у ГЕРП и ДПС са цирк за пред простия, неграмотен електорат, избиращ ГЕРП.

3

То велики ...

преди 9 години

... ", то голяма работа! Само простият електорат на ГЕРП и психарите, избиращи костоваците и тарикатите от Реформаторския Блок, вярват на тези кьорфишеци.

2

Анонимен

преди 9 години

Мутрон реформи не прави,защото веднага трябва да арестува сам себе си и неговия ментор Доган,който на времето го направи гл.секретар. Да е чул някой мутрон да р казал нещо срещу успелия млад мъж Делянчо а? Иванов подавай оставка и да отиваме на избори.

1

Анонимен

преди 9 години

Министъра забрави ли,че преди три дни, заяви,че се прават конституционни промени, защото искат нови лица. Поправям се. Не се правят промени,нито реформа,само се говори за това. Пушилка.