124

преди 9 години

Василев, прибирай се веднага в базата в Ленгли, щата Верждиния, за писхлологически преглед!агент Итън Хънт!ЦРУ!!

123

москал

преди 9 години

Преди тези арабски пролети,Асад си кротуваше и нямаше проблеми,Запада подкрепи разни движения и....стана сериозна война. А ние не се справяме с потока от пришълци,защото не ни разрешават тъпите договори и харти,дето ни вмениха да изпълняваме.Ако не позволяваме някой да влиза,няма да имаме проблеми. А стената,както и минните заграждения и боеспособните патрули просто ще намалят не регламентирания поток. А за това че полицията биела...случва се,не е престъпление.

122

Анонимен

преди 9 години

До хеАбе колхозник в Турция има 2 000 000 сирийци.

121

Ноа

преди 9 години

България някога имаше граници- пазеха се с вишки с патрули с кучета и се стреляше без предупреждение! Сега България има една бразда , такава демократична и тая бразда вече била граница на ЕС отворена за всичко и всеки. Нали знаете , че в разграден двор- нищо не остава!!!

120

Анонимен

преди 9 години

До до москалитеНа оградата между Мексико и САЩ, която е от жележобетон висока 4м и доста по-солидна, директно разстрелват. Даже и по Рио Гранде не се шегуват ами първо стрелят после питат.

119

до москалите

преди 9 години

Абе кутевчета, какво ви е виновна Америка, че Путин налива оръжие в Сирия, а Асад изтребва народа си, та има бежанци!??И Нюзуик има против "желязна завеса" общо: българите бият бежанците по границата, от некадърност да се справят с проблема - не против самата ограда - на американската ограда някой да бие мексиканци!Платените от пасольството ви лицемерие и нахалство не се търпят вече !!!

118

КраварятОтФашингтонъ

преди 9 години

Нюзуик не виждат оградата на границата на краварите с Мексико щото тя е " демократична и човеколюбива ограда " а нашата ограда с Турция пречи на краварите и Израелъ да очистят обширни територии в Мидълийст по техни си съображения ...

117

Анонимен

преди 9 години

След първият ред ограда, на 5 метра да се построй втора! От край до край по цялата граница. Влезлите по някакъв начин да се връщат незабавно. Неграмотни и за интеграция си имаме в излишък. Безработицата е голяма, населението се чуди къде да ходи по гурбет, те ни пълнят с *** за отглеждане!И това е политиката за обезличаването и заличаването на Европа от политическата и икономическата карта на света!

116

Анонимен

преди 9 години

Пишете им на централата, само така може да има резултат!! Аз вече им писах гневен мейл!

115

Анонимен

преди 9 години

Да махнат стената на границата си с Мексико и тогава да дават акъл ;)

114

хе

преди 9 години

Не става ясно, защо Турция да не им предостави необходимото убежище, не разбрахме. Тя също има същите задължения спрямо бежанците.

113

сам

преди 9 години

Мале колко Руски роби ,мале тая Америка колко лоша бе малее .

112

Анонимен

преди 9 години

***! Точно американското "Нюзуик" да пише, колко са лоши българите. Не си гледат посрания *** простиращ се в продължение на 3000 км., с височина 3 м. метал. *** ***.Любимите *** на нашите политически ***.

111

Анонимен

преди 9 години

Лицемерие в пълния му блясък! Ревете за оградата по българската граница, в същото време по границата с Мексико само дето картечни гнезда няма!

110

Анонимен

преди 9 години

Нюзуик да покаже как са оградени посолствата и консулствата на САЩ и Великобритания ... в София. И да побликува унизителния въпросник-формуляр за американска виза.

109

ц

преди 9 години

Тея бутнаха ли си оградата по границата с Мексико?

108

Анонимен

преди 9 години

ТЕ КАКВА ОГРАДА ИМАТ НА ГРАНИЦАТА С МЕКСИКО И ЗАЩО ?

107

Льольо

преди 9 години

Нас или Брюксел ще ни командва или Америка. Я *** бе. На всички. Те ша ни кажат какво да прайме... аре у лево

106

Алоо!

преди 9 години

Хамериканците!? Оградите като не решават проблемите, вие защо не съборите вашата ограда с Мексико? А и като сте толкова загрижени за бежанците, приберете си ги в Америка! И без това вие разбутахте там нещата, преди това никой не бягаше насам! Нагли ***!

105

Колев

преди 9 години

"Демократите" събориха кльона / те какво ли са построили, те са по разрушаването/, той не ни бил нужен....!!! А краварите като толкова ги искат "бежанците" /защото те не са такива/, да си ги товарят на кораби, и да си ги прибират при тях....Има поговорка - на чужд гръб и сто тояги са малко....