142

бг

преди 9 години

МОЖЕХМЕ ДА СТОИМ НА ТРИ СТОЛА И ДА ЦОЦАМЕ ЛИХВИ ПО ТЯХ,НАШИТЕ ДЕМОКРАДИ НИ ОСТАВИХА НА ЗЕМЯТА,СЕГА ДА СЕ МОЛИМ ПАК НА ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ ПО СКАПАНИТЕ МАГИСТРАЛКИ ДА ХОДИМ ДА СИ ПЪЛНИМ БУТИЛКИ ГАЗ,АКО НИ ДАДАТ.,ТОК ПО СЪЩИЯ НАЧИН,ИЗОБЩО НАПРАВИХА ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ОСТАНЕМ ПО ГОЛ ***.ИМА НК ЗА ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ И ЩЕТИ НА БЮДЖЕТА,НО КОЙ,КОЙ,КОЙ ЩЕ ИЗЯСНИ ТЕЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,ТЕЗИ ЩЕТИ ГОДИШНО СА ОКОЛО 1МЛД.ЕВРО,ЕТО КЪДЕ СА ПАРИТЕ ЗА ПЕНСИИ,МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ,ГОСПОДА ГЕЙЦИ.ЗАТОВА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ КАТО НАЦИЯ.

141

той

преди 9 години

Браво на гръцкото правителство. Така се прави международна политика. Хитро и умело!

140

Анонимен

преди 9 години

Za Rusia , drujbata s Garcia e, po-opasna ot sankciite na zapada

139

andrso

преди 9 години

хайде пак се включиха някакви *** с илюзорното злато в България дето май е само в болните глави на Сидероглу и *** кратуни които са му фенове :D

138

Аз

преди 9 години

И каква стана тя, егати въртележката ни завъртяха - германците ни спряха да транзитираме руски газ за парички; руснаците ще предплатят на Гърция за същия тоя транзит; за да могат германците да си върнат парите от Гърция... И после се чудим като героя във филма "Съдията" - "Що така, от както дойде Свободата, все съм гладен?"

137

Анонимен

преди 9 години

До Соте А колко милиарда ,само от златото източват от България? Ами германците да си платят за избитите над 450 000 хиляди гърци ,разрушената и ограбна икономика и откраднатите 240 тона злато и това е.! И на България дължат за изнесени стоки над 260 милиона ,златни Райхсмарки.Да ,ама мълчите за тези,, нещица ,,Милиарди се източват от България,милиарди!Ръгнали сте, на чужд гроб да плачИте.

136

художника

преди 9 години

До ОдисейПрав си пич. А аз забелязвам много често, че тези които не плащат данъци, най-много врякат: С моите данъци, та с моите данъци, ама не са попълвали никога данъчна декларация.

135

Анонимен

преди 9 години

Нали бяха 5 милиярда а сега 3. Ментъражии колкото искас.

134

zlatensebihan

преди 9 години

nie i sega sme komshii - otvori si balkoncheto na panelkata v burgaskia izgrev - sloji si ochilata namesti si binokala i ....pred tebe e sochi :-)

133

Соте

преди 9 години

Гърците източиха за 10 години 240 милярда евро от ЕС да се готви Русия.Само че ако се изгаврят с руснаците същите ще ни станат съседи;)

132

оха

преди 9 години

Докато о слушаме еврогейовете от Брюксел и американските дебелаци България не може се се оправи,Еврогейовите ни вземаха Южен поток и го дадоха на гърците да си вземат траинзтните такси за да им плащат заемите,а мизерника Борисов се хвали ,че бил спрял Южен поток.Пази се от кърлеж и наядена въшка ,двете стоят отпред и искат да ги видят

131

Анонимен

преди 9 години

Браво на Гърците, "оправиха" ЕС а сега се насочиха към Русия и Китай.Ще ги оправят и тах!

130

Анонимен

преди 9 години

Държави като Гърция и България с пари не се оправят

129

Тодор

преди 9 години

Ми те и тези ще свършат дори и сто милиарда да ви дадат Русия и Китай и после????????? Търтеи сте си и ще си останете такива никой не може да ви промени

128

Анонимен

преди 9 години

Да убием всички капиталисти(чорбаджии) , защото са лоши и ни карат да работим ! Революция !!!!деее...маави червени бетонени глави

127

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 219В условия на безработица всеки чорбаджия може да стисне за гушата работниците и за сметка на тях да трупа печалби. Ако,обаче, данъкът е нарастващ ще трябва или да оставят повече пари на работниците си или да ги дадат на държавата поради нарастващия данък. При нарастващ данък ВСЕКИ *** ПРЕДПОЧИТА ДА ИМА БЛАГОДАРНИ И ВЕРНИ РЕБОТНИЦИ

126

До 218

преди 9 години

Ти не се притеснявай! Тези пари не се дават даром. С тях се купува социален мир, като целта е Гръцката газопреностна мрежа. След това, ние ще видим газова независимост на куково лято и ние ще платим тези милиони които те дават сега на Гърците. Ние просто трябва да намерим друг източник на газ и това е Азърбеджан през Грузия и газовози. Просто трябва да се отърсим от каквато и да е Руска газ. Така и нашите съседи от другата страна ще са по-силни.

125

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 218Бойко ли имаш предвид - та ние на никого не сме отпуснали заем само сме оставили 6 милиарда да се откраднат чрез КТБ И ОЩЕ 16 МИЛИАРДА чрез "заем"

124

наивник

преди 9 години

До Анонимен 211 и 215Не смесвай Валутния Борд с Плоския Данък. Първото е нещо което ни пази, а плоския данък ни съсипва. Не се опитвй с демагогия да ни пробутваш грешни и гадни тези - не пасем трева колкото и да сме наивни

123

Анонимен

преди 9 години

Що за извратен сталинист трябва да си, та да отпускаш заем на други докато собствения ти народ измира от глад и антифриз???