11

Пепо

преди 9 години

Аз познавам хора които го познават и казват че е много свестен човек. Жалко за детето, наистина жалко и аз имам две деца. Да си понесе наказанието но и да не се очерня излишно.

10

Emo

преди 9 години

За Пъков куршум в ташаците, набиване на кол, поливане с бензин и запалване. Що не живее около мене, отдавна Аудито да е осъмнало с кирка в капака и един коктейл *** за цвят.

9

Ценов

преди 9 години

Керванът си върви, кучетата си лаят. Нищо няма да стане, да се промени.

8

Анонимен

преди 9 години

Според мене трябва да го оставят на свобода, за да се научи раята, че престъпниците трябва да се докладват, а децата да се пазят.

7

Анонимен

преди 9 години

Кой и кога доказа, че човекът е карал с превишена скорост?

6

eve1

преди 9 години

Този селски тарикат трябва да лежи дълги години в затвора.Заради такива ,като него всеки ден умират невинни хора по пътищата.

5

Анонимен

преди 9 години

Тоя е трябвало да го освидетелстват още при първите му нарушения.От снимките си личи -людоед ,който си мисли че за него законите не важат.Същия поглед имаше и оня Чикатило.

4

Анонимен

преди 9 години

Тоя ако беше в щатите не остава ами повече нямаше да излиза!

3

Анонимен

преди 9 години

Този самозабравил се *** който се оказа и безработен е купил всичко в града. Знаело се е от години, че той си е правил каквото иска, чувствал се е като всеки *** недостижим. Така е в бедната и пропадаща държава на Мутрагена. Бедността не била порок но е порок и проличава навсякъде. Този *** ще плати, не се съмнявайте, ще се забрави случая и след време ще го пуснат. Кой богаташ у нас е в затвора? Първи трябва да е Цветанов но е на власт, милионер...няма шанс да отиде при Бай Ставри.

2

Анонимен

преди 9 години

Нищо няма да се промени докато за подобни катастрофи не носят отговорност и катаджиите. Тия в малки градове като Панагюрище със сигурност познават контингента си- кой редовно кара пиян, с превишена скорост и т.н. без да вземат никакви мерки за респектирането им.

1

Анонимен

преди 9 години

Сега в ареста, след месец в панделата.