20

Мислене

преди 9 години

Седят си Мечо пух и Прасчо на поляната, по едно време Мечо пух се обръща и набива страхотна тупаница на Прасчо. Прасчо целия в кръв с разбита физономия пита: А бе Мечо, защо така бе, аз си мислех че сме приятели? Млъквай бе ***, аз откъде да знам какво си мислиш!

19

- - -

преди 9 години

Tova, koeto pishe 4 e situacia, v koiato niakoia e bila pree***ana ot tozi gospodin, ednokratno, i vyprosnata se e natiskala za oshte, toest e stanala "dosadna". Ne dosazhdam i ne spia v leglo s hora, koito ne sa pokazali s povedenieto si, che me iskat. Koe ne stana iasno? A daje i da sa me poiskali ne e garancia, che ostavam v legloto im. Ne se seshtam kak se kazva na "takiva". Vtoro: ne pravia seks za pari ili sreshtu podaryci, mandzha ili kakvoto I da e. Plashtam si smetkite sama. Na nikogo ne dylzha 1 lev.Kak im kazvat na "tezi"? "Typanarki"?

18

до 23 ===

преди 9 години

Просто правиш секс и си тръгваш, ако не те иска. Нали се сещаш как се наричат такива?Ако не те спре, така че коментар 4 е верен :)

17

===

преди 9 години

17, никого не ям. Правя секс и си тръгвам. Ако някой иска да спи с мен, знае как да ме задържи. Ако не те спре като си тръгваш - значи не иска. Между сексът и спането има огромна разлика.

16

===

преди 9 години

21, така е. По-добра съм с чувстването.

15

Анонимен

преди 9 години

Пак статия за секса и пак под нея се води бой "кой по-по-най" :))) Ех, ако му се гушка след секс - гушкаме се, ако ли не - не се гушкаме :) Не осложняваме нещата.

14

===

преди 9 години

18, проблемчето е, че мъжете не мислят по принцип, защото единствената им щел е да включат щепсела, а нещо им се размърдва в чакри...в чарковете едва когато са свършили - сексуалния акт, спането, хъркането. Някои вдяват какво правят и се замислят отвъд "щепсел-контакт" връзката едва когато са пред пукване, а други даже и това не им идва.

13

Анонимен

преди 9 години

То се мисли преди да се преспи с някого, не след това.

12

до 4 ===

преди 9 години

Явно много знаеш за мен, без да знаеш дори кой съм. Като ти чета коментарите си мисля, че ако изобщо правиш секс с мъж (ако изобщо някой ти се навие), в същото време ще го ядеш, като богомолка. Продължавай да пишеш, истински ме забавляваш с ината си да докажеш каква тъпо същество си.

11

===

преди 9 години

16, а даже и след секса, при огромно количество мъже, заблуждаващото усещане, че си с мъж залязва окончателно. Примерче е коментар 4. С която и жена да е правил секс този кавичков мъж, сиреч мъж в кавички, изреченийцето му идеално демонстрира какво означава да не умееш да имаш грам респект не само към тази, която си ***?ал (явно това е била идеята първоначално и в края), а и към себе си. Второто е една много тъжна равносметка, но нека мислещите мъже да вдянат за ко иде реч. Ако има..мислещи.

10

Анонимен

преди 9 години

Всички коментари са написани от мъже, които очевидно будуват, вместо да спят бллаженно след страхотния секс с любимите си жени. А аз вече направих палачинки за любимия и детето и докато ги чакам да се насмят, мога спокойно да се посмея на статиите и коментарите в нета.

9

bb

преди 9 години

Берлин, в леглото пърди този, който определя климата в семейството.

8

+ + +

преди 9 години

До Я! Минко закъсня!Като тебе, никой не ме кара да се смея, от години! Това е.

7

К.К.К.

преди 9 години

До ===3Такава ни е природата. Туй то!

6

К.К.К.

преди 9 години

Бат Минка, лаконичен Пич. Както винаги!

5

Я! Минко закъсня!

преди 9 години

Тази вечер, вместо в 11 ч., се е появил малко след 12. Но, верен на обичая си, пак ни разказва своите сънища и блянове.Ние сме възпитани и се правим, че му вярваме.Не се отчайвай, Минко! Ще дойде празник и на твоята улица! Все някое маце ще те хареса и теб. Ако пък всички са такива глупачки, че не могат да те оценят, ти не се отчайвай! Ще си купиш надуваема, сега се продават и у нас. Тя поне няма да те отблъсква, няма да ти бяга, нито ще се противи. Ще направиш всичко, което си сънувал.

4

Анонимен

преди 9 години

Мисли сиА това не било Алесандра Амброзио!Жалко, щеше да е хубаво да беше тя

3

до ===

преди 9 години

Със сигурност той си мисли "Тая досада няма ли да си ходи вече?" след като е преспал с теб за първи път. За втори няма и да си помисли.

2

===

преди 9 години

Колкото по-бързо вденете скъпи жени, че мъжете са като нищо повече от едно устройство подобно на зарядно за телефон, толкова по-лесно ще схванете смисъла на съществуването на тези елементарни кожени набухани с течности ***, които се чудят къде да си натикат щъркалата. Нищо повече. Мислели? Тези за нищо не могат да мислят, освен за благото и благоденствието на оная си работа.

1

===

преди 9 години

Мислите му? Мъжете мислели? Мислене в мъж? Мислене след секс? МЪЖКО мислене след секс? *** и дрон!