10

До 12

преди 9 години

Глупчо ,сервитьор на Роял Карибеан прай от четворка на горе , на месец . В компанията работят хора от 60 националности . Лека вечер

9

До 10

преди 9 години

Пълни глупости говориш. Явно не си бил нито на круиз, нито на почивка на морето.Круизите СА лукс и са доста скъпи (и това няма да се промени с оглед на инвестициите). Българите не мият чинии защото са малко и не са готови да бачкат до откат. Служителите в огромната си част не са индийци, а ИНДОНЕЗИЙЦИ. Също тайландци, африканци всякакви и други от Югоизточна Азия. А митът как си "докарвали" по 5000 на месец е пълна смехория. Дива екслплоатация за има-няма 2000 долара е.

8

дфц

преди 9 години

Не само имаме си и навигатори и механици и ел. И то на доста високи позиции

7

варненец

преди 9 години

Поздрави на всички варненци и добричлии които ще работят на Антем ! И специално на бар мениджъра Георги от Добрич !

6

траде

преди 9 години

Една голяма българска фирма също е част от строителството на кораба,така,че българи са стъпили на този кораб преди клиентите и.макар и в сянка и ние сме съпричастни на този красавец

5

рв

преди 9 години

**не съм крадец

4

рв

преди 9 години

Никакъв проблем не ми е да отида на почивка на този кораб.Българин съм , съм крадец, но имам малък бизнес в америка от 18 години..

3

Анонимен

преди 9 години

Круизите са само за пенсионери,мана нас ни вдигнаха пенсионната възраст, така че шъ почакаме!

2

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ДО 1 НЕ САМО КАТО МИЯЧИ. Я ПОГЛЕДНИ НАШИЯ ЕЛИТ И МАСТИТИТЕ БИЗНЕСМЕНИ С НЕОГРАНИЧЕНИ ПАРИЧНИ РЕСУРСИ. НИМА НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ КРУИЗ. ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ МОГАТ. НЕ МОГАТ ТЕЗИ С ДОХОДИ ОТ 400-500 ЛВ ЗАПЛАТИ.

1

Анонимен

преди 9 години

Варадерото ще одили там?