50

пенко

преди 9 години

Украйна прие 300 от избягалите от Р Йемен американски военни специалисти !!! Съобщи днес "АЙДЕ СЪШИЙТЕ ПРЕСАТА"!!! Тъй като, еврео- идът Коломойски е заплаха за еврео- идът ЯЯЦЦЕЕННЮЮК /и приближени/ последният ще покани кралската конна полиция на протектората Канада за защита на ОР в Кие"Ф" !!!

49

сем

преди 9 години

Ясно ! Някои все още не са си взели поука. След поредния котел отново ще се събират трупове на украински ***. ...

48

Анонимен

преди 9 години

Не знам за лавров,но на тях дупе да им е яко.

47

Шоп

преди 9 години

Сигурно на Лавров му се е дръпнало лйното...

46

Анонимен

преди 9 години

По какъв начин ученията с 300 човека в западната част на Украйна, че изострят обстановката в източната?

45

Анонимен

преди 9 години

До кирилполитически ***

44

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 57В УКРАЙНА ИМА ФАШИСТКИЯ ПРЕВРАТ ОРГАНИЗИРАН ОТ САЩ!!!!!

43

Шлосер

преди 9 години

Смешна работа. Да учиш майка си, как се правят деца.

42

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 67МЕЧТИ......МЕЧТИ.......

41

Анонимен

преди 9 години

Направо е трудно за вярване,че 2-3 руски трола ще избълват такова количество *** постове.

40

Анонимен

преди 9 години

памБерси имат ли ????бронирани ли са????

39

Анонимен

преди 9 години

Земеделецът с аграрна физиономия военен министър потвърди изпращането на български войски в Украйна.Руснаците отдавна са в ДНР и ЛНР.Започва нова фаза на гражданската война,при,която ще загинат хиляди невинни украинци и чужди наемници,Украйна ще се разпадне,Русия ще спре газта,нищо добро не чака тази страна.Колкото по дълго продължи агонията толкова повече долари ще се налеят в Военнопромищлените комплекси на САЩ и Русия.На Майдана започна убииството на Украйна.

38

колт

преди 9 години

Започна дългоочакваната от всички американска окупация на Украйна!!! Американският окупационен корпус е пристигнал в Украйна.

37

Анонимен

преди 9 години

Горките американски войничета. Най-вероятно са чували, че руснаците не са за подценяване но са наемници и отиват там където им заповядват. Едно е да се биеш за пари друго за народа си. Дано не се подлъжат да се правят на божествени защото руснаците са доказали, че който ги е нападнал са му дошли на гости.

36

Анонимен

преди 9 години

Голямо посиране ще падне. Тия си мислят, че още са в Ирак, където като изпразниш един пълнител във въздуха и изскача една дивизия араби с вдигнати ръце..

35

БГ

преди 9 години

КАКВО ЩЕ ГИ ОБУЧАВАТ,ДА УБИВАТ,АМИ ТЕ И СЕГА ТОВА ПРАВЯТ,ДА ГИ НАУЧАТ ДА УВАЖАВАТ ИСТОРИЯТА СИ,ТО И ПРИ НАС ИМА ЗА ОБУЧЕНИЕ,ХОРА БЕЗ АКЪЛ,ИМА НА ВСЯКЪДЕ,ЗА ДОЛАРИ СА ОТИШЛИ И ТЕЗИ ОТ ФАЩ.МАЙКА СИ ЛИ ТИ ТЪРСЯТ ИЛИ НЯКОЯ ХУБАВА УКРАИНКА.ЖАЛКО ЗА МОМЧЕТАТА,КАКВИ ЛИ ЩЕ ИМ БЪДАТ ПРЕВОДАЧКИТЕ,СИГУРНО АГЕНТИ НА КГБ.НА ФАЩ НЯМА ДА ИМ СТИГНАТ СИЛИТЕ ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВА ДА ПРАЩАТ ТАКИВА "МОМЧЕНЦА"ТУКА ЩЕ ИГРАЯТ РАКЕТИТЕ,ТУКА НЕ Е ВИЕТНАМ

34

Анонимен

преди 9 години

Грешка,грешка,ужасна грешка,рашаните друго,ако нямат ,армия имат. Това не са *** талибани въоръжени с "Калашников' от 1955г. Скоро САЩ,ще се подхлъзнат яко,лошото е ,че и ние,ще изгорим заради плиткоумни политици

33

ВИЕТНАМСКАТА ВОЙНА

преди 9 години

също така започна с ПРОВОКАЦИЯ, че уж били нападли американси кораб в ТОНКИЙСКИЯ ЗАЛИВ и с "ИНСТРУКТОРИ" за диктатурата в САЙГОН. Всички знаем как завърърши, само дето ХОЛИВУД отсрамваше АМЕРИКА с РАМБО-герой от комиксите. СЕГА САЙГОН май се казва ХО ШИМ МИН. Как ли ще се казва накрай ФАШИНГТОН

32

Крим

преди 9 години

Голям лозунг за малки европейски роби: "Америка над всичко!". Хайде, господа, това е добре, ако не можеш да живееш без настойник.

31

Анонимен

преди 9 години

Путин е един скапан диктатор,но Русия е най близка до нас по език и манталитет. САЩ са скапана полицейска държава,която няма нищо общо с нас и въобще не им пука за BG-то.Мисля,че изборът е ясен