62

Анонимен

преди 9 години

Защо идват в християнска Италия ,да търсят помощ от християни!Това е Европа днес , за съжаление !

61

Анонимен

преди 9 години

И тези мюсюлмани идват в нашата християнска Европа ...Ами, като не могат до такава степен да понасят християните, защо идват тук?!

60

Кукувица

преди 9 години

Сатанисти

59

Анонимен

преди 9 години

Ислямистите имат много силни лобита и фондации и са на всяко политическо ниво, малко и голямо. Пропагандата която излъчват може да засрами Гьобелс.

58

Румбо

преди 9 години

А,нищо чудно!След някоя и друга година,тия същите ще изхвърлят европейците от домовете им и ще ги колят по улиците!Ама толерантността е хубаво нещо-струва си да умреш за нея!(И някой *** да се настани в къщичката ти)

57

Анонимен

преди 9 години

Поредно доказателство,че ислямистите никога няма да се интегрират, а целта ив е завземането на Европа!Затова не трябва изобщо да се допускат до Европа и никаква толерантност!

56

Анонимен

преди 9 години

Повече от 10 000 емигранти от Африка са спасени само за една седмица. Тези хора се преселват и завинаги променят демографията в Европа. Факт.

55

Анонимен

преди 9 години

До 31Само че българите се приспособяват към бита на другите култури и не отиват с изисквания за специални привилегии. Работят и не раждат дете всяка година. А тези "мигранти" където отидат налагат своите традиции, искат време за молитви по работа, и дори се сърдят ако жените покажат лакът в офиса. Имам личен опит.

54

Анонимен

преди 9 години

И какво чакате *** да се внедрят дълбоко в нас и в удобен за тях момент да избухне война която да водим на собствена територия срещу съседи и колегиТова ли чаката толерантни ми ЕС

53

Ангел

преди 9 години

Толерантността е най-големия бич на цивилизования човек от който съвременните хора трябва да се избавят ако не искат да станат жертва на примитивни същества

52

Анонимен

преди 9 години

Италиянците да бяха потопили цялото корито с маймуни, сега нямаше да се занимават с глупости.

51

Око за око,зъб заЗъб

преди 9 години

Сега да натоварят тези 15 убийци на един военен катер и да ги изхвърлят зад борда на същото място, където са хвърляли те своите жертви!В кой век живеем, та да се противопоставяме едни на други на религиозен принцип и да се избиваме взаимно?! Това е безумие!

50

ахмед

преди 9 години

не се занимавайте с африкански истории кой кого е хвърлил в морето да си берат сами грижите,като толкова знаете вземете *** християни да ви се качат на главите и да ви оплождат и после да ревете от къде ви е дошло белята!

49

вед

преди 9 години

мюсюлманите като искат да живеят в демокрация да си я направят в техните си държавинямат място в европа

48

2

преди 9 години

с нашата толерантност и нас ще ни изколят след време

47

учуден

преди 9 години

До Анонимен 55а ти защо не се научиш да пишеш

46

Анонимен

преди 9 години

За6то Русиия не поеме тези емигранти.Мафията никога не обича и не обръ6та внимание на просяците.Америка ги прютява.Гн Путин във кои среди хора го слагате и гн Обама.

45

?

преди 9 години

do AzА има ли голяморусия и старорусия?

44

До 48

преди 9 години

До AzТака като те слушам, май искаш да си ни "приберат" и нас.Вие комунистите сте неспасяем случай.

43

Анонимен

преди 9 години

Не се притеснявай за руснаците, миналата година си пробраха 2 млн християни в Крим, предстои да си приберат и още 15тина млн в Новорусия, а може и още няколко от Малорусия. Освен това раждаемостта сред руснаците християни постоянно се увеличава и целта на държавата е да я увеличи още повече.-----------Леле как ме разсмя, човече ;))))))