10

Благодаря Ви!

преди 9 години

Благодаря ви,че спряхте излъчването на първенството по телевизията.Нацията рано или късно ще признае приноса ви за съхраняването на психическото здраве на народа.

9

Анонимен

преди 9 години

До историкСрамите името на Дякона.

8

Коментатор

преди 9 години

Чакали на спирката треньорите на Левски и ЦСКА. Дошла шестицата и треньорът на ЦСКА подканил, хайде да се качваме. Треньорът на Левски отговорил, аз ще се кача на втората шестица.

7

МВР и ДС

преди 9 години

Аре ся на говедата Тара им бил виновен. А когато Борат печелеше купа след купа що не викахте срещу него! Тогава Чорни переше пари през смешното ви об(т)орче и купуваше мачовете в първенството. Дори ФеКа Дузпа ви бяха нарекли, защото, ако помните нямаше мач без да ви свирят ПОНЕ една дузпа. КАто излезете обаче в Европа и веднага ви разкриваха. Дори ви излезе международното име Ел ***. Май и това сте забравили?

6

до Влади

преди 9 години

Абсолютно си прав!!! Треньорите ни са без образование, с футболно минало, без езици и интелект на таксиметрови шофьори. Вижте Гонзо, пълен ***, Стойчо Младенов същата работа, алчен до полуда и който и да вземете от нашите, ами този на Лудогорец, като байчо от училището. Ами Петев, целувач на Перукеров, посредственост, посредственост, голяма посредственост. Кажете ми един да говори Английски.

5

Истина

преди 9 години

Докато Батков е в Левски, никога, ама НИКОГА няма да тръгне напред отбор!!! Къде отидоха всички пари от Ш.Л, Л.Е и т.н.? Въпрос без отговор.

4

Соц

преди 9 години

Плюс това той не може да излезе да играе вместо тях, играчите кат не слушат треньора :)

3

Анонимен

преди 9 години

Е кво да прави човека бе, той там си е за пари, нормално. Кво да каже при тия простотии Баткови и Гонзови. Нещата са ясни. Автомобила работи с гориво.

2

МАРАШЛИЕВ

преди 9 години

Какъв връх, бе Стойо... Вие сте у ВТОРАТА шестица !!! ВТОРАТА !!!

1

Коментатор

преди 9 години

За синята фланелка тряба да се жертваш и без пари... Или това беше при социализъма?