12

Анонимен

преди 9 години

Този Мерцедес определено е "нов внос" от сервизите по околовръстното.Там ги произвеждат. Защо казвам произвеждат. Ами защото такива тотални щети биват рщзани до пода и остават само колелата с ходовата част. Следва "изграждане" със заварки ала *** и ХОП ето ти кола "нов внос".Ако в Мерцедес знаят какви дараци с емблемата на компанията се движат в Бг ще се хванат за главата.

11

Dragon

преди 9 години

Дано телевизиите да отразят сериозно случилото се там, ще се разнищи невероятна история, за която ще се говори с години!

10

Шаран -БГ

преди 9 години

Това не е " водач"! Това е УМИШЛЕН УБИЕЦ ! И като такъв трябва да се третира всеки неправоспособен зад волана. Естествено съден и осъден!

9

dsd

преди 9 години

До АнонименСнимката е архив, за недовиждащите

8

Анонимен

преди 9 години

На снимката е BMW

7

...

преди 9 години

Това момче е лежало в затвора преди това, пуснато е на пробация. Дано се разнищи историята защото там има организирана престъпна група от над 10 човека за крупни кражби и телефонни измами. Говори се че има замесени доста полицаи от РПУ-Тервел, които покровителстват тази престъпна група. Дано историята се разнищи и всички да получат заслуженото си...

6

пак аз

преди 9 години

Не само разпъвана и усуквана ами има и директно събирани от две части - ударена отпред със здрава задница и ударена отзад с относително здрава предница и събрана от двете една кола ... и после се стига до такива статии.

5

Бан Янука

преди 9 години

Ако колата е със стар удар, после изчуквана и разпъвана от нашенски майстори и продадена, като "нов внос" нищо чудно че се е разцепила. Затова в белите държави след катастрофа автомобилът се спира от движение или се продава в страни като нашата. После ги караме по още 10 - 15 години...

4

Анонимен

преди 9 години

Шофьора на мерцедеса ще занесе 2 торби с пари и тва щи му е наказанието

3

?!?

преди 9 години

E, докога? Всеки ден някой без книжка кара като арабин в пустиня и убива. Ни затвор, ни съд, ни глоба ги плаши.

2

Анонимен

преди 9 години

Отново Ауди е замесен.

1

г

преди 9 години

Това да караш без книжка и да убиеш някого, е предумишлено убийство