7

Анонимен

преди 9 години

Германия и тази германка могат да си го позволят. Твърда държава, твърди германки :). А какво стана с нашенката, която роди на подобна възраст!?

6

Do Nr. 6

преди 9 години

Като оставим настрана личноте решение на тази жена за собствения й живот, не разбирам яростта, с която делите на СВОЕ и ЧУЖДО. Нима едно износено и здраво родено дете, пък било то и от предварително оплодена яйцеклетка на друга жена, може да бъде определено от майка си като чуждо.

5

Анонимен

преди 9 години

Ако много иска да стане пак майка в напреднала възраст, по-добре да осинови едно изоставено дете. Като износва чужда, донорска яйцеклетка тя също осъществява вид осиновяване, защото в тази оплодена яйцеклетка няма неин генетичен материал.Така поне няма да рискува здравето си.

4

Макар че ми е чудно,

преди 9 години

се въздържам да критикувам, когато става въпрос за нещо толкова лично - всеки знае себе си.Споделям само това, че за мен е непонятно, защо една жена, която е единствена опора на своите 13 деца, сега рискува здравето си, за да стане инкубатор за оплодена ЧУЖДА яйцеклетка?Ако по някаква причина беше останала без деца до тази възраст, жената може да рискува да износи СВОЯ (например, замразена преди години) яйцеклетка или да намери по-млада, за да я износи. Така ще се сдобие със СВОЕ дете.

3

деликанлъ

преди 9 години

Във Европа много жени масово раждат от току познат мъж без да живеят заедно,или има много семейства без брак живеят известно време и всеки си хваща своя път.Който живее в Зап.Европа знае за какво говоря а иначе на европейците са много много интелигенти,умни те са най-висшите нации и така ги възпитават пък действителността е съвсем друга!

2

Тихомир Томов

преди 9 години

Тази жена сериозно работи за бъдещето на БУНДЕСФЕРА !

1

Курбалай.

преди 9 години

Няма какво да се ужасяват, важното е че могат да кърмят в мола. И в заведенията може. То затова било забранено да се пуши по барове, дискотеки и кръчми, за да не се тровели кърмачките и дечицата.