7

Стопанин

преди 9 години

До Анонимен 8Ти си много "умен" бе мислительо като станат всичките мислители какво ще ядеш бе ааа?

6

Анонимен

преди 9 години

Разсейването е нормално, даже желателно, за да е продуктивен човек. Особено, ако се занимава с интелектуална работа. Давам за пример компанията, в която работя. Има Playstation, тенис на маса, дарц- хората се разсейват по 10-15 минути на всеки час, два и после работят. Е, разбира се, никой нама да хукне да играе, ако има важна задача, например. При хората, които не вършат интелектуална работа, издевателството е нормално- те сами са си избрали тежкия път на бачкаторстването.

5

Мей-мей

преди 9 години

Това са пълни глупости.Никой жив човек не може да работи 9 часа непрекъснато на ден,5 дни в седмицата.Скоро четох за някакъв скандинавски град,в който по инициатива на общината са обявили 7-часов работен ден.Производителността е останала същата и болничните са намалели.

4

Анонимен

преди 9 години

ако направим подобно проучване за българската администряция резолтатите ще са потрсаващи

3

Развеселен

преди 9 години

Айде де: ами не сте ли се сещали че на повечето работата е в проценти: 30% набиране на бази данни, 30% време за мислене и намиране на решения за ситуации, 30% правилно пренасочване на информация и 10 % време за почивка (което на 8 часа х 60 мин = 480 мин /100*10 => 10%=48 мин в почивки, шеги, цигари, кафета, безцелно дишане). Ако 48 мин почивка на ден са достатъчни на служителя ми да е творчески зареден и да ми спести хиляди левове ще му дам 3 часа ако трябва за да почива!!!Стига глупаво мерене

2

Анонимен

преди 9 години

Ами докато робовладелците забравят, че работят с хора, така ще е. Разберете НИКОЙ не е в състояние да е концентриран 10 часа нон стоп. И колкото по-бързо го разберете, толкова по-добре! Въпросът не е в "блеенето", а в това, че всеки има нужда от няколко минути почивка.

1

Анонимен

преди 9 години

Докато се разсейвам да пиша този коментар кой знае колко с милиончета лишавам работодателя си. Пускам още 5 поста и вече е фалирал и си търся друго място.