9

Анонимен

преди 9 години

В началото на "демокрацията" бе ликвидиран шеф на Военни заводи, учил в Тула-един страхотен човек.Има 4 производители на военна продукция и 240 търговци, каза по телевизията човек от бранша.Алчността е провокирана от Украинската порнографски предизвикана криза.От новото правителство, името на министъра на икономиката, е известно само от тези два "инцидента".Не олайнянвайте мислите ни, ние не сме тревопасни.Планът Ран-Ът все още не е изтрил от лиц;ето на земята българите.

8

Анонимен

преди 9 години

oxranata sa bili piqanici

7

Анонимен

преди 9 години

bez pari e da gi vzriviat, otkolkoto da gi obezvrediat. za6to ne si go kajat.

6

Анонимен

преди 9 години

В Сопот имаше техникум по електроника и пиротехника "Вл.Заимов", създаден по модел на подобно училище в Тула. От него излизаха готови специалисти за оръжейното производство. Сега техникума пак съществува, но в него има паралелки за готварство и сладкарство, а във ВМЗ критериите за назначение и обучение са неясни.

5

демократ

преди 9 години

Вече 25 години слушаме само глупости, осъдете поне един, за да си вземат поука. Демокрация, демокрация какво да се прави, всеки с власт прави каквото си иска. Вечно се намира причина за оправдание...Срам нямат тия хора

4

дд

преди 9 години

А знаете ли кой отговаря за охраната на ВМЗ - едно пенсионирано полицейско некадърниче...Иван Банов се казва....Изпълнителният Директор Стоенчев се е оградил само с некадърничета.А Борда на Директорите? Какъв контрол осъществява, или само се получават тлъсти заплати за бездействието си?Бордовете на Директорите просто са едни формални "образования" за осигуряване на допълнителни доходи на партийни храненици...

3

бб

преди 9 години

Лек опит за "заблуда на противника", както се казва.Убеден съм, че в охраната съществува пълна немърливост, но къде е Изпълнителния Директор, неговия заместник по охраната , Директора на завода в Иганово... Но причината не е в това. Става въпрос за производство на продукция по "крадена" технология, производство на некачествени боеприпаси и съхранението им не по правилата. Със знанието на Ръководството.Това е самовзривяване, и в двата случая. Прави се опит да се скрие истината.

2

?!?

преди 9 години

Взривовете са станали заради злоумошлени действия, не от пропуски в охраната те само са ги благоприятсвали! Вина имат: директор по охраната, отговорника по охраната и полицеският инспектор, който прави проверки. Защото са допуснали такива пролуки. И сега като прочетат това прокурорите да ги обвинят в престъпна безотговорност.

1

Анонимен

преди 9 години

"Не работи и сигнално охранителната техника на склад номер 6 "Холандски", а самата система няма памет и се изчиства ръчно от оператора."Е как така няма памет, пък се изчиства ръчно от оператора? За да има какво да чисти, значи има запаметена информация.