43

ааа

преди 9 години

Даже и на Германия и Франция им писна от тази еврозона и затова ще оставят Гьрция да излезе така или иначе.Само че сега си играят игрички.

42

D

преди 9 години

Хе, гърчолята не са яли попарата на рашите. Нека ги настъпи руския ботуш , па тогава ще видят къде *** гладните , щото газопроводът сам по себе си не може да оправи икономиката на крадливите елини. Щели да пуснат бежанци - ами ще излязат и от шенген и тел и по тяхната граница и с визи за ЕС.

41

Оправен българин

преди 9 години

До 7 стреличката:Добре, че жената и голямата щерка в Гърция заработват яко и пращат пари, че иначе зимата с децата щяхме да изпукаме от студ и глад. Краката на гърците да им целувам от благодарност, малко ще е.

40

Вуте

преди 9 години

До дедо Ташунко:Само когато гъркините започнат да проституират и да си продават децата в България и гърците да плячкосват банкоматите у нас, ще повярвам че сме по добре от тях!

39

Божо

преди 9 години

До брейИ като върне драхмата , ципрас ще повдигне стандарта на гърците малко над Митикас :)))) ***, за вас е важно Европа да е зле, а не Гърция или България да е добре - ОТВРАТИТЕЛНО !!!!

38

оф

преди 9 години

до Брей - по-полека Чърчил. Гърция въобще не е в позиция да ДИРИЖИРА играта на Големите. Ципрас е по-*** от Станишев и Фердинанд взети заедно. Ама наистина умните отдавна са емигрирали от Гърция..............Просто не мога да повярвам, че гърците са станали толкова елементарни. Пак казвам, независимо от историята, единствените приятели на гърците са България(на първо място) и Брюксел(Берлин) на второ! Други НЯМА! Всички други са ви душмани, защото много лошо се ПОДРЕДИХТЕ!

37

Божо

преди 9 години

Гърция е типичен пример какво става с една държава, която се управлява от корумпирани политици, когато тази държава е приятел с богати държави !!! Резултатът е , че корумпираните политици не управляват рационално и разумно, защото имат достъп до огромни чужди капитали, с които да запушат устите на електората !!! Изводът е - не е виновен Европейският съюз, че гърците искат да живеят добре, а безумните им политици са използвали чуждите пари за матряла и за лично облагодетелстване , а не разумно !

36

Божо

преди 9 години

До брейАми да вземе да излезе Гърция от Европейския съюз, даже и без никакви дългове !!!

35

ооо

преди 9 години

ООО НАПРОТИВ! Великите с удоволствие ще нахранят ЖАДНИТЕ ЗА ЗРЕЛИЩЕ с "неблагодарните гърци". Не питай УЧИЛО - ПИТАЙ ПАТИЛО(българите)!

34

Анонимен

преди 9 години

ЕС не иска да се стига до прецедент с излизането на страна от еврозоната

33

of

преди 9 години

ДО БРЕЙ - забелязваш ли, че от Испания, Италия и Португалия, паднахте на Чехия и Унгария(които пък са напълно зависими икономически от Германия). Това не говори добре за силата на последователите ви в ЕС. Знаеш ли какво ще стане - старата максима - хляб и зрелища. На гърците е отредено да са ЗРЕЛИЩЕ, докато хвърлят хляб на зяпачите да си мълчат.

32

Коко

преди 9 години

44 - еврозона и ЕС са разлини неща, а Шенген, трето!Гърците да си сърбат попарата!!!

31

Анонимен

преди 9 години

акто отбелязва изданието, фалитът на Гърция ще бъде безпрецедентен удар за еврозоната и предупреждението за предстоящ фалит, може да е тактически ход на преговорите в опит на гръцкото правителство да постигне възможно най-благоприятни условия от кредиторите. Правителствата на европейските страни също така готвят извънредни мерки в случай на фалит на Гърция

30

ДО о

преди 9 години

Много верен коментар!И на гърците ще им дойде акъла, ама вече ще е късно. И те страдат от нашия проблем, че всички по-нормални и интелигентни хора бягат на запад и в държавата остават само мързеливи безпереспективни комунисти.

29

Анонимен

преди 9 години

Ако Гърция бъде накарана да излезе от еврозоната, вълната имигранти без документи ще минат през Гърция, за да се отправят към сърцето на Европа

28

о

преди 9 години

даже ми се струва, че мача, който играят срещу Ципрас(пък и Гърция) е на принципа - СТИСКА ЛИ ТИ ДА СЕ ОБЕСИШ САМ или НИЕ ДА ТЕ ОБЕСИМ! Обаче какво може да направи България - нищо - който каквото си надроби, това ще сърба!

27

Валентин

преди 9 години

До БГ бизнесмен 6Като гледам снимката дето си я качил ми ставаш ясен ти си от "контингента" дето след 89г. вирее по нашите земи и само далавери им се въртят в главата.

26

о

преди 9 години

проблемът на гърчолята е много по-различен от това, което те се опитват да направят. Поздравявам КГБ и МИТ, че толкова успешно разклатиха "най-западната държава" на Балканите. На гърчолята ОТПОСЛЕ ще им дойде акъла, че единствените им приятели са ЕС и България. Всички останали ги чакат на дузпата! По някакъв каприз на съдбата ние се спасихме от Станишко-Сидерчо и Симеончо, обаче гърците здраво са ги натикали в ъгъла и докато не ги удушат няма да ги оставят.

25

Божо

преди 9 години

Разберете, червени ***, - БЕЗ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, ГЪРЦИЯ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ОЩЕ ПО-ЗЛЕ !!! Защо Финландия или Холандия не са фалирали - нали и те са в Европейския съюз ??? Гърция трябва да се сърди на корумпираната си политическа класа, която е подобна на нашата !!! Всички популисти докарват страните си до ФАЛИТ !!! А всички диктатори докарват народитте си до война и мизерия , защото диктаторите са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПОПУЛИСТИ !!! Желая успех на Гърция, но с червен популист начело няма да стане !!!!

24

антиЕС

преди 9 години

до Макемнението ти е изцяло вярно с едно изключение,че нямаме нищо общо с татарите