14

Анонимен

преди 9 години

Хайде, моля ви се не пишете глупости за Видин - имали сме кметове и от СДС-Иван Ценов и от Герб-Румен Видов-същата работа даже още по-зле. Така че за Северозапада никой,никога не е мислил.Ние сме на принципа -не тежете на държавния бюджет само плащаите данъци и такси и се спасяваите както можете.На нас много отдавна мизерията ни е дружка така че вие от София,Пловдив и Варна не плачете за нас.Нямаме нужда от вашите коментари и съжаления!

13

социолог

преди 9 години

Северозападналия район Видин , Враца , Монтана , Лом , мизия и др. никога няма да се оправи с тези червени кметове . Ако държавата прати пари сутринта , след обяд кмета вече ги е откраднал . За да гласуват хората 25 години за тези крадци явно и те са със същия манталитет . Така , че си мизерувайте и си трайте .

12

Ужааасссс

преди 9 години

От 87 млн. отпуснати за водния цикъл шефа на Община Видин прословутия Пл. Трифонов и сие си присвоиха поне 10 млн., а може и повече, защото само след 2-3 месеца разкопаване на улиците и и едва започнаха да полагат колекторните тръби и парите вече свършиха, фирмите спряха работа, защото Общината нямаше пари да им плащат?!?! А къде така изчезнаха набързо тия 87 милиона не се разбра! И вместо Пламенчо да иде в затвора за тая огромна далавера и присвояване на милиони, същия ще се кандидатира за кмет

11

Анонимен

преди 9 години

Това е заради разкопаните улици заради водния цикъл! Комунистическия Общински съвет във Видин в лицето на шефа му Пламен Трифонов от БСП и кмета Гергов пак от БСП откраднаха милиони от парите, отпуснати от ЕС за прословутия воден цикъл и не стигнаха пари за фирмите да изплащат заплати на работниците, което забави с година ремонта на разкопаните улици! Сега не може да се мине по тях от дупки! И не само това, други фирми пък изрязват асфалта напречно и го заменят с чакъл, всички улици са нарязани

10

социолог

преди 9 години

Видин и Монтана са последните червени чугунени глави . Там кметовете са потомствени комунисти сега за благозвучност се прекръстиха на социалисти и като такива само крадат . Народа си гласува за тях като се надяват , че комунизма пак ще се върне и ще си крадат от държавните фабрики и ТКЗС-тата . И така вече 25 години мизерия и простотия , която обаче ще си продължи с тези червени кметове .

9

Анонимен

преди 9 години

В оня скапан социализъм улиците се миеха всяка нощ и въздуха беше различен.

8

Анонимен

преди 9 години

Горна баня и Банкя нямат нищо общо със столицата, това че ги написаха квартали на София е просто смехотворно.

7

анонимен

преди 9 години

в павлово също е много мръсно къщите се отопляват с въглища и балкона мицелия е в черно за прозорците да не говорим новото строителство е на газ амакаква полза в люлин е същото коли по тротоарите газ до дупка гуми свистятекшън долнопробен с каруците и кучетатакоито вървят с тях

6

ONGYLA

преди 9 години

София нещо липсва от челните класации за поредна година. Ако не си карам автомобила с София се покрива с прах за 2 дни и е за миене, в Пловдив, който уж е по замърсен с прахови частици същият ефект се постига за 2-3 седмици. Пак хвърлят прах в очите :)

5

софията

преди 9 години

Тия дни валя дъжд , ти миеш ли си колата като знаеш че вали и ще продължи идните дни?

4

...

преди 9 години

Смятайте ,щом Смолян, град изцяло обиколен от вековни гори и сгушен дълбоко в котловина в красивите Родопи влиза в класацията за мръсен въздух ? Сигурно е от паленето на печки от населението там, нямам друго обяснение.

3

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Най...запрашен е въздухът в Кривунделово.Причината е...пясъчната буря в Дубай,с който сме...побратимени.

2

(-_-)

преди 9 години

Някой скоро да е виждал ония камиончета с големите четки по улиците? А, водните цистерни, които мият улиците след това?

1

Стар столичанин

преди 9 години

Банкя е град и не е в столицата, иначе е хубаво място за живеене.Горна баня макар и част от столицата е едно забутано крайно кварталяе с разбити улици и неугледни къщи, за съжаление. А беше хубаво място навремето.