34

NoName

преди 9 години

СРАМ !!!

33

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха-ха, нема такава държава! 450 000 бюлетини повече и няма виновен?!? Лой ги поръча и плати? Тикваров и Цецко Честния. На кого е печатницата, на герберуги. Сега си купиха комисиите и секциите и ..."победиха"! А тук *** се радват, че няма осъдени. Всичко върви по пътя на БКП, една партия, един народ, една измама гарнирана с мизерия. Няма по-*** от герберастите, по-гнусни са и от БеКаПейците с каквито е пълна партията им. Един ден ще разберат до къде ги е довел Каратиста - Мутра.

32

Анонимен

преди 9 години

Пикайте ся газ, червени ***!

31

Анонимен

преди 9 години

През първият мандат на ГЕРБ видяхме какво стана.Отвлякоха дъщерята на Брендо,за да не пропее връзките си с ТЯХ,убиха Мишо Бирата в хотела на Златев,после и жена му и т.н..Сега изчезнаха теферчетата на Златанов,убиха iTспеца по кетчърите,разстреляха няколко важни свидетели,потулиха всичко от предишният се мандат.За Костинброд не знаем истината и никога няма да разберем при такъв прокорор.Знам само,че Мира Радева прогнозираше тотална победа за ГЕРБ разчитайки на ония бюлетини.

30

тролгеносен

преди 9 години

До хахахаЦялата постановка е замислена месеци преди това. До колкото знам "идейния проект" е на оня Алгафари. Всичко си беше перфектно планирано: Майчето с анонимния сигнал, Дудуков с цялата мощ на ТВ 7 тогава, светавичните "пресконференции" на другите партии, Цацаров и Сарафов.......... В крайна сметка целта бе постигната -БСП и ДПС да узурпират властта без да са спечелили избори. Сайдеров лесен-дай му някой лев и..пей сърце. Играта беше "ва банк". После го издухахме....

29

хахаха

преди 9 години

А бе то ясно кой са виновните. Постановката е спетната от Цветелин Йовчев, с любеното съдействие на Мая Манолова /по известна като сестра Галева/ и Николай Бареков /по известен като КАПУТА/ .... Обаче тия тримцата дори не са подведени под отговорност?!?

28

До 29

преди 9 години

А, бе умнико, как разбра че е лъже - афера?!?Някой от ГЕРБ ли ти каза или просто си много умен?Какво ми натъртваш тук дебелата лъжа, че "Надпечатаните бройки са били ПОРЪЧАНИ от различни избирателни райони както например от МВР /М. на външните работи/ като резерв". Такъв резерв не е трябвало изобщо да има! Когато гръмна аферата, играчите от ГЕРБ лъжеха, че това са дефектни разпечатки! Сега ни будалкате, че е резерв? Решили са, че това е по-убедително обяснение, за да ни замажат очите с него.

27

Анонимен

преди 9 години

Аферата "Костинброд" приключи... без виновниСГС оправда единствения обвиняем Росен Желязков------Естествено. Нали далаверата беше гербадшийска?!?Гарван гарвану око не вади. Имаха предостатъчно време да заметат следите.Щом с платените си клакьори и помощ от USA посолството свалиха Орешарски за 1 млрд заем, а те взеха 16 млрд без обяснения, явно нищо не може да ги спре и за напред ще продължават да правят каквото си поискат в България.

26

юрист

преди 9 години

Сега Мая Манолова и Бареков трябва да ги съдят за набеждаване идоносничество . Те обаче само с това се занимават . Бареков е единствения политик , който го замеряха с л*на . Какво да ги коментираш то е ясно какви са .

25

Наблюдател

преди 9 години

Естествено че има виновен и това е Мая Манолова Точно тя предизвика лъже-аферата услужливо подпомогната от Бареков с цел маниполация на изборите. Надпечатаните бройки са били ПОРЪЧАНИ от различни избирателни райони както например от МВР /М. на външните работи/ като резерв.Би трябвало това министерство също да е съдено ако се спазваха буквите на закона

24

Анонимен

преди 9 години

Ами Бареков?

23

.... му Пенчо

преди 9 години

Каква изненада само! Развълнувах се от решението.Разбира се че виновни няма. От 1989г насам някой да е виждал виновен "партиец" ...?!?...

22

Анонимен

преди 9 години

Де юре няма виновни,де факто има 350000 напечатани бюлетини.Дали се е готвила фалшификация на изборите.но тя не се е състояла в пълен мащаб не се доказа.То и при извънбрачните връзки няма прелюбодейство ако любовниците не бъдат хванати.При анкети примерно1/4 от запитаните казват че са имали такива връзки,но в съда разводи и дела от такъв характер са много по-малко.Т.е всичко може,прави каквото си искаш,но внимавай да не те хванат.Такъв е случаят с Костинброд.То ако при печат се допускаше толкова брак,ега ти бизнеса.

21

БАБА КУНА

преди 9 години

НАГЛИТЕ ГЕРБАДЖИИ ОТНОВО ИЗНУДИХА СЪДА, ЗА ДА НЕ ИЗЛЯЗАТ НАЯВЕ МРЪСНИТЕ ИМ ДАЛАВЕРИ.

20

тролгеносен

преди 9 години

За бюлетините всичко е ясно. Не ясно само колко парички лапнаха за целия комплот Цацаров, Барека и Мая.

19

преди 9 години

Хайде сега Майчето и Бюрека на съд - заради тях Бадемов беше на власт цяла година и България загуби милиарди от некадърността на правителството му.

18

?!?

преди 9 години

До 18 дето не си пише името. По-лошото е, че ме занимава с мислите си. Вярно е, че бюлетини има и са истински. Престъпление няма, такова каквото го обявиха Цацаров и Сарафов и се доказа.

17

Цвъ Цвъ

преди 9 години

КОГА ЩЕ ГИ СТИГНЕМ РУМЪНЦИТЕ.....И Цвинокио тъй ша го облагодарят, НЕДАЙ СИ БОЖЕ!!!

16

vesko02

преди 9 години

Всъщност има ли значение как е завършило делото ака целите са били други

15

До 16

преди 9 години

До ?!?"Сега става ясно, че бюлетини за изнасяне няма и виновни няма!"БЮЛЕТИНИ ИМА И ФЛАШИМЕНТО ИМА народа го видя и разбра .... ама пустото но власт са и действат по бай Ганьовски....