22

Симеон до Ааа

преди 9 години

Днес е годишнина от атентата в Света Неделя, извършен от твоите любимци.

21

Ааа

преди 9 години

до Берлин 11Да ама нямам спомен през татово веме някои да се ошишкал от баниците и бозата дето се продаваха на всеки ъгъл. Голяма част от хората бяха слаби а храна имаше в изобилие и то за жълти стотинки.

20

Проблемът е в

преди 9 години

липсата на човшщина и емпатия. И още по-погрешно внушение-качиш ли кг, няма връщане. Напротив качват се винаги кг, но когато покачването е над 5, следва дас е ограничи обема на храната и дас е увеличи движението. но това не може да стане, докато другите те сочат с пръст и медиите бълват филми, в които нормалните хора нямат място в живота. Естествено хората с наднормено тегло се заемат със себе си активно.Но ролята ан чов. общество липсва за съжаление.

19

Анонимен

преди 9 години

Пратете ги в САЩ за кела категория в борбата. Там ще са слаботелесни.

18

Анонимен

преди 9 години

Първо, храните, които са най-достъпни на децата, включително в ученическите столове, са точно тези пици и други ***. Второ, животинските продукти днес съдържат не само калории, но и хормони на растежа (за наддаване на животното) и незнайни антибиотици. Трето, как детето да не се заседи, като учебният материал е толкова много и толкова абсурден, че цялото свободно време на ден едва стига само за зубренето наизуст и домашните?

17

до 21

преди 9 години

До До 17идеята е ,че след като ядеш като прасе ставаш прасе Итук се води ''идеологическа война'' ;)))) кой по дебел -руснаци или американци.Който поема повече калории отколкото изразходва ,в продължителен период от време -става дебел.КАЛОРИИ -каквото ида включват -кеф ти хамбургер,кеф ти пелмен,кеф ти баница .Шкембакът е гарантиран всячески .Ипосле -проблеми със здравето,И външния вид/дебелите хора не са физ.привлекателни/.

16

Маги

преди 9 години

Не е проблем нито баницата, нито мекиците, а клеченето по цял ден пред телевизора и компютъра. И прословутото българско трудолюбие го изпратихме в забвение - зер децата ни ще се преуморят, ако посвършат малко работа. Много сериозна тема... Нямам спомен в детските си години да сме имали такъв проблем. От 34-38 деца в клас - не повече от 1-2 с наднормено тегло. Но огласяхме край блоковите пространства с игри, залесявахме, ходихме на бригади в селското стопанство, спортувахме. Трудът е решението.

15

До 17

преди 9 години

Понеже нямам време да гледам филми сега, проверих в Уикипедия за този "Super Size Me". Какъв друг ефект може да има върху тоя, при положение, че яде по 3 пъти на ден в рамките на 1 месец Макдоналдс? Аз в предния пост именно това обясних- че ако всеки ден се набиват пържени и тестени храни, на кого трябва да се сърдиш? Не знам като цяло каква е идеята на този филм..... А в другия се говори за вредната храна, която се продава в супермаркетите, не за Макдоналдс.

14

Berlin

преди 9 години

Ходил съм в Москва и Ню Йорк. Еми, трябва да кажа, че москвичите са три пъти по-тлъсти от нюйоркчаните. Блинове, пироги, водка, пелмени - само суперкалорично плющене.

13

Анонимен

преди 9 години

като тръгне човек по улицата колко дебели ВЪЗРАСТНИ над 18г вижда човек ,те за децата се тревожат.Полицаи с шкембета ,доктори ,политици ,съдии ,главния прокурор с огромна гуша ,80 % от мъжете над 30 год в Бг ето -имат шкембета,Дебелак с увиснало шкембе и чалгарка под ръка -идеалът в Бгето.Интересно от кой ли се учат децата /или са се родили просто по 100кг.....

12

Мончо

преди 9 години

До Антонио ЦоловДжаки е кръстен на любимото куче на майка му и баща му. Пинчер. Починал от естествена смърт в годината, в която се ражда Джаки Данаилов. Трагедия....

11

до 13

преди 9 години

Ти изследва ли ги сандвичите на Макдоналдс, че знаеш кое какво съдържа? Вика му се "дисциплина" и "отговорност". Ако даден човек яде всеки ден вредна храна трябва да се сърди само и единствено на себе си за резултатите. Хранете се правилно, спортувайте редовно и няма да има проблем. Ако не знаете как- има хиляди треньори и диетолози, които ще ви помогнат. Всичко си зависи от човека!

10

Берлин

преди 9 години

Мекици и баници! Прехвалената ви традиционна българска храна е най-обикновен долен джънкфууд.

9

Антонио Цолов

преди 9 години

Що за име е Джаки Данаилов? Все едно някой американец да се казва Станко Джеймисън.

8

Чиновник

преди 9 години

Няма как да се очаква от ***, нагъл и неук народ, да знае как да се храни правилно. Важното е, че не се пуши по кръчмите и вече нищо не ви трови.

7

Анонимен

преди 9 години

в хамерика са 75% s наднормено тегло...

6

Анонимен

преди 9 години

Нормалното тегло е важно за здравето и то не само за физическото,а и за психическото здраве на подрастващите деца, те стават обект на подигравки, в резултат на което се чувстват по-изолирани, интровертни, а на по-късен етап могат да се отключат хранителни разстройства при опитите им за драстично сваляне на тегло...Създавайте здравословни навици на децата си, ако вие сте 100кг, не карайте и детето ви да се чувства длъжно да се тъпче колкото вас!

5

Анонимен

преди 9 години

Че няма да ги хранят с гмо я произведено на село от някоя баба друго си е да се чувстваш като хамерикански ***. Да ги пратят в Сев Корея и ще се оправят.

4

anonimen

преди 9 години

ne e tova 4e qdat mnogo ot ximiqta v xranata e tap4at ni s vsqkakvi bokluci az kato bqx malak si spomnqm 4e imaxme po edno dve debeli v klasa sega ima po edno dve slabi vsi4kite sa palni dopalnitelno zastoqliq jivot i pred kompiutrite po cql den 4e i no6t

3

Анонимен

преди 9 години

Инцидент с кон, а коня добре ли е или и той е напълнял ?