17

тп

преди 9 години

До родителпо темата лично аз не виждам как ще стане едносменния режим, защото ще се наложи да се строят нови училища или ще трябват повече учители на разположение, а като се види възрастта на повечето 50-60+ и заместващите предимно пенсионери, не виждам как ще се случи това.А учениците определено проспиват материал, но защото висят по компютри и телефони до 1-2 рано сутрин, било то за да игрят или да си чатят.

16

Анонимен

преди 9 години

до 18-не е точно така, или може да е само в определени училища....

15

родител

преди 9 години

Това с делегираните бюджета е яка хранилка за директори и близки тям ученици. Не е за вярване, но не остана учител с по-ниска от 1500 лв заплата. Радвам се за тях, заслужават ги, но озверявам, когато това е за сметка на "спестяване" на други разходи!!! ( гардеробчета във всяка стая, гарантирана занималня за всички деца до 4 клас, сутрешна закуска и прочее ).

14

Анонимен

преди 9 години

Към аха то в Африка бачкат като скъсани ама файда никаква от това :D. Виж например за Норвегия бях чел че хората вземата толкова много пари че даже четвъртак се махат от столицата и не искат да работят просто не им трябват повече пари. Трябва да се научим да автоматизираме работата и да работим колкото се може по - малко това става благодарение на новите технологии но *** е свикнал че трябва да работи като *** 6 дена в седмицата от времето на Бай Тошо.

13

аха

преди 9 години

прави са хората първите сутрешни часове каквото и да имат по програма се проспива а към сряда вече ходят като сомнамбули сутрин и четвъртък и петък са пълен автопилот няма такава трагедия по света .. какво да си говориме след като у нас още се отработват празниците и като се събраха две седмици с един почивен ден между тях направо прегря икономиката на последната дупка на кавала

12

До до гербист

преди 9 години

ти да не би да си секларираш рублите които ти плащат да пишеш тука?

11

До со-ва

преди 9 години

Сорос им плаща да искат минаване на 1 смяна, така *** ценности ще достигат по лесно до децата ни.

10

со-ва

преди 9 години

Какви две смени какви пет лева? скоро няма да има деца и за една смяна.Това ни докара 25 годишната така наречена демокрация

9

Анонимен

преди 9 години

Да взаимстват руския модел на обучение. (не го знам какъв е, ама ми плащат да го напиша)

8

до гербист

преди 9 години

Кое образование е безплатно бе тъпчо? Платено е -всички внасяме данъци, и здравеопазването не е безплатно-всички сме длъжни да внасяме осигуровки, А,че не получаваме нищо си е наш овчедушен проблем

7

conservator

преди 9 години

Още идеи за разточителство няма ли.

6

Анонимен

преди 9 години

Г-н Богданов, преди години децата са ходели пеша километри в ранните утрини, за да отидат на училище. Аз самата съм ставала в 5.30 ч., за да започна занятия в 7.10 ч. Имах съученици, които пътуваха от Перник и пр. Със сигурност не спяхме в часовете, пък и изкласихме, някои и "вишу" завършихме. Сегашните не можеш да ги накараш да си легнат към 22 ч., по цяла нощ висят пред машинките и после спят. Това е училище, а не почивна станция. Аман от такава псевдогрижа.

5

Анонимен

преди 9 години

Е Еврика ! А дано !

4

@

преди 9 години

До gerbistЛичи, че образОванието Ви е било безплатно!

3

Анонимен

преди 9 години

Не, не, не - абсурд! Това е противоконституционно и антибългарско, вероятно се подклажда от киевската хунта, ЦРУ и соросоидът Росен Плевнелиев! Дума да не става!

2

Анонимен

преди 9 години

Онлайн обучение прави сградите ненужни и строителството фалира.

1

gerbist

преди 9 години

Абе не стига, че образуванието у нас е безплатно, ами и на една смяна им се приискало. Като идея бива, но ние сме в период на преход и реформи, няма как да отделим такива пари и не можем да си позволим да строим нови училища.Нашите баби и дядовци все на 1 смяна са учили, хайде нема нужда.