9

dfvzg

преди 9 години

Нагли използвачи, с Цацата начело... Не се наядоха и награбиха, а даже одигуровки не плащат от джоба си!Като им се виждат малко, да ги си подават оставките, и без това нямат дела, освен че ги решават както им харесва или според заплащането!

8

Анонимен

преди 9 години

А за образование и здравеопазване що нищо не казва тоя "независим" човек! Или в тази си част бюджетът е супер конституционен?

7

началник

преди 9 години

До АнонименЯков,4:7,амин!

6

кукавица

преди 9 години

До КукувицаЗащо бюджетът на народните представители да не се формира както е пре съдебната власт-една част от собствени приходи,една част от бюджета.Да не са се преработили?16 млрд си взеха не се знае за какво.

5

Кукувица

преди 9 години

Охо! Като става дума за любимите парички и Цацатурата се събуди!

4

Анонимен

преди 9 години

На гн Боико Борисов,рожденната дата трябва дае национален празник.Амин даи божичко.На там върви работата.Боико е Национален и Световен герои.Цяла Европа тръгна по неговият път.България е наи голямата късметлиика със гн Премиера Борисов.Бог даго пази АМИН.

3

Анонимен

преди 9 години

КОЛКО Е СПОКОЙНО КАТО ТИКВАТА НЕ Е В БЪЛГАРИЯ

2

vesko02

преди 9 години

Тая Темида уж е с превързани очи ама явно само от пари се интересува

1

клисаря

преди 9 години

Цацаров ще се опита да източва държавата легално, няма съмнение. Всички съдии и прокурори със средна заплата със закон! Само така ще се осъзнаят и ще разберат че живеят в България и най вече че не са богоизбрани и никой не им е задължен!