19

25г.

преди 9 години

Взимат си бележки от личния лекар, всичките са хронично болни :D Хайде радвайте ние си ги избрахме с гласуване и без гласуване, сега нямаме право да се оплакваме.

18

nipiland

преди 9 години

Нли са големи лобисти , лобирането не било нещо лошо,та по този повод се чудя за какво ли са им и заплати.Някои кръгове за които въпросните работят явно им поддържат доста над нормалния живот за страната.Аз мисля да забележим въпросните депутати кои са и на следващите избори да ги накажем.Само мъничко доживот да не видят парламент. :)

17

Анонимен

преди 9 години

Дали те ще управляват зависи от нас ,след като ги търпим ще управляват никой не ние виновен ние сме си виновни

16

Анонимен

преди 9 години

А тези, които са там решават кръстословици, играят игри на таблетите и телефоните си, четат вестници... изобщо "работят" много упорито в полза на хората!

15

ha ha

преди 9 години

Нямаме нужда от токова търтей в кошера, съкратете ги наполовина и здрави глоби за неявяване и всичко ще си дойде на мястото. Ама няма как те сами да си гласуват този закон веднъж докопали се до кокала.

14

Анонимен

преди 9 години

Депутат-това звучи грозно!

13

Анонимен

преди 9 години

Ние сме тези които трябва да пазим БГ,но се оказахме слаби,немощни и алчни за власт

12

Анонимен

преди 9 години

Не ги съдете те са изгубени души ,които са се продали на злото за няколко сребърника. БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

11

33

преди 9 години

ПОРНОГРАФИЯ БГ-ДОКАТО ТЕЗИ ГЛЕЗОЧИ НИ УПРАВЛЯВАТ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ПОСЛЕДНИ НА ВСЯКА НЕГАТИВНА КЛАСАЦИЯ

10

Анонимен

преди 9 години

да, да... едни и същи помии всеки ден, всяка година... сега българската интернет армия ще кажат колко са безполезни политиците ни, как ги търпим, вдигаме се на протест, революция, ядрени бомби...и в крайна сметка ставаме до хладилника и пак на компа

9

РЕЛТИХ ФЛОДА

преди 9 години

Колкото и да се въртят , докато не се изметат или обесят няма да се научат да работят...Но това се отнася за всички българи, чакащи друг да им свърши работата!!!

8

всяка седмица

преди 9 години

Почиват :петък,събота и неделя....отделно ваканциите по-големи от ученическите...И искат задължително гласуване та ептен да не се стараят.

7

Анонимен

преди 9 години

Винаги съм мислил, че Народното събрание е място, където се работи. Ако е така, би трябвало и за депутатите да важи Кодекса на труда. Нали те са го създавали, независимо кога и от кого. А там е регламентирано работно време, работни часове на месец, платени отпуски, самоотлъчки и санкции. Споменавам само тези, които тотално не важат за законотворците. Законите са за другите,те си имат други правела (гласувани от тях самите. раззбира се). Докато има двоен аршин, законите и законотворците ще са ,,

6

Анонимен

преди 9 години

Как не ви е срам алчни крадливи ***.Гласувахме,за да ни предадете в устата на ламята и да ни унищожи.

5

Патриот

преди 9 години

"100 депутати на ден отсъстват по уважителни причини от НС"и позволяваме това!?

4

дебелогъз депутат

преди 9 години

Гърч и ниски доходи за българския народ,беден и неук народ лесно се управлява.Статиската покщазва че средната заплата в българия е 2 бондака,тя се определя по следния начин 240 смирен депутати вземчат 3 бондака без бонусите , а вие мизерници. 360 брутно или 300 лв чисто.Така срудната заплата в България е цели 2 бона.

3

Берлин

преди 9 години

Хаха... не се ли чувствате малко тъпо, плащайки тлъсти заплати на тези тунеядци? :)))

2

Анонимен

преди 9 години

Тази информация показва,че по-вече от 120 депутати не трябва да има, както и сериозно намаляна на субсидиите на партиите! Но как ще се хранят тези излишни политици ,като авантата им се спре?

1

Отвратен българин

преди 9 години

Време е да ги накараме да отсъстват завинаги.