98

до 137

преди 9 години

лек..мога ва хвана бас че 95%от нещата покрай теб са китайски !!! ДОри и да си мислиш че не са! Да не мислиш че дрехите на големите марки (ако в БГ има големи марки) магазини не са от китай...да не говорим за всичко останало особенно техника. Това че си купил ТВ с 500% надценка от реалната му цена незначи че не е правен в китай от китайци с минимална заплата ;)

97

Козмо

преди 9 години

Какво го грее китаеца ръста на икономиката, след като 80% от населението живее в пълна нищета

96

Анонимен

преди 9 години

До do 119 Повече от 76 000 китайски милионери са се изселили от страната в периода 2003-2013 година, съобщи Блумбърг, позовавайки се на информация от Knight Frank LLP. Най-много от тях са избрали за свой дом Австралия, където китайци са 90% от подалите искания за визи инвеститори.

95

Анонимен

преди 9 години

Аз нямам нищо против "алчните" бизнесмени да се върнат в Америка, хем ще има работа за нас а за китайците по купичка ориз на ден...

94

istinata

преди 9 години

Shte se okaje che im e servirano samo purvo

93

do 129

преди 9 години

Икономисте дай линк,инфо откъде черпиш тази статистика за 17 трл. корпоративен дълг в Китай.

92

до 113

преди 9 години

Не вярвам да стане, защото Китай има още мно-о-о-го да расте, след като останалите спрат. Заради голямото население и територия. В европейските стоки и сега има евтина китайска част при ценообразуването. Това значи ако купуваш чисто европейско производство почти всичко рязко да поскъпне.

91

do 119

преди 9 години

Не знам на какво ЕС и САЩ са "отворили" китайците, освен на правене на пари, за да изкарат и ЕС и САЩ някой "лев" от това. Китайците са умни хора. Много добри в точните науки ио дисциплинирани. В Европа китайските студенти правят западните да изглеждат смешни. В Китай разбраха, че дали една партия като в Китай или две като в САЩ няма никакво значение. Който може го може.

90

андроид

преди 9 години

Не се чува западните компаний и Япония да се изтеглят от Китай. За технологиите -то това са такива за шир употреба- електроника,дрехи,играчки...итн. Китай сам си развива високите такива и затова са 3-та сила в космоса с бюджет за който ЕС мечтае. 1$ инвестиран в космоса носи поне 100$ -те това го знаят и са се хвърлили като бясни натам

89

белият заек

преди 9 години

Тук някои още си настъпват тасмите на цървулите, тръгнали да коментират китайската икономика...

88

Анонимен

преди 9 години

Бла, бла, бла ...Катастрофално сриване, при ръст на икономиката на Китай 7%.Икономиката на Европейския съюз е получила ръст за миналата година в размер на 0,6% и бюрократите в Брюксел не могат да се нарадват.А какво да кажем ние, с нашата стъкмистика? Будалкат ни, че ще стигнем ръст 1,2% и това щяло да стане само и благодарение на ГЕРБ и било епохален успех, ако изобщо стане.А Прибалтийските републики, които са памперс на САЩ и ЕС и шампиони по демокрация и антикомунизъм са цъфнали и вързали

87

взгляд

преди 9 години

уникално фалирахте виртуално супер държава щото имала само 7%ръст тук скачат до небето от радост при0.3%в китаи крадците ги разстрелват публично на стадионите у нас са министри примиери депутати и тнт

86

И

преди 9 години

...ами идете в Китай, Вижте и после коментирайте да видя какво ще пишете тогава!!!!!

85

Анонимен

преди 9 години

*postavia na kolene pro ruskite trolove

84

Анонимен

преди 9 години

V momenta Ivo Indjev postavia na kolene po Nova TV kato kazva istinite za informacionnata voina na Rusia.

83

Икономист

преди 9 години

Имам теория, че ако китайската икономика се забатачи, което почти сигурно ще стане в близкото бъдеще, то много капитали ще се насочат към Европа, а и ще се стимулита местното производство, след като китайците спират да ни заливат с евтини ***. Вярно, пак ще купуваме ***, но поне ще са местни и ще си изработваме сами срешу съответното заплащане.

82

Анонимен

преди 9 години

Elka po tradicia s edna statia postavia na kolene trolovete na Ataka muhahaha bravo Elke!

81

Анонимен

преди 9 години

До абе вари там да те нау4ат да работиш без да ядеш що сидиш тук в гнилия капитализъм бе 4ервен мързел

80

гой

преди 9 години

Зелке, нали Русия трябваше вече да се срине ! И Китай ли загива ?! Много ви се ще на вас *** да е така, но няма да го видите, няма !

79

абе

преди 9 години

дай Боже всекиму да е бананова държава с ТРИЛИОНИ доларови и еврови резерви. Ти си банан, а китайците са супербогати(каквито винаги са били).