75

Анонимен

преди 9 години

България - държавата на джигитите!

74

fr

преди 9 години

До s2000Да, аз съм безгрешен на пътя, спазвам стриктно всичко и точно по тази причина имам право на претенции и да съдя.

73

12345

преди 9 години

Ха да познай някой, моториста от ляво или отдясно изпреварва. Щото аз не знам

72

s2000

преди 9 години

Всички вие (99%) от коментиращите по-долу мили съграждани, сте ДОКАЗАТЕЛСТВОТО на твърдението,че всеки 3ти в България е с психични отклонения!!!На клипа се вижда съвсем умишлен опит за причиняване на катастрофа, а вие казвате,че мотористите били виновни. Вие безгрешни ли сте на пътя?? Какво? Не сте изпреварвали на забранена маркировка ли? Или в града карате с 50 ли? Нищо не става от вас...НИЩО! Заслужавате си жалката съдба!

71

Анонимен

преди 9 години

До дамникой моторджия не кара до банкета-всеки блеок ще те затисне,и ще те искара извън пътя! щом си с мотор(не говоря за мотопеди)трябва да си отстояваш мястото,защото ще си изпатиш лошо....

70

дам

преди 9 години

А мотора не трябва ли да се движи в дясно до банкета на 50см от лентата????

69

укс

преди 9 години

До Анонимен А ако голфа заобикаля камъни по пътя или някаво препятствие?А мотора не трябва ли да се движи в дясно до банкета на 50см от лентата????

68

укс

преди 9 години

Приятелчетата на мотористчето,са се правили на велики и са издразнили човека в колата.Не виждате ли колко нарушения прави когато изпреватва иначе са будни граждани.Вас ако ви спират като ви препречват пътя няма ли да побеснеете??? замислете се???мотористите са за актове а не голфаджията.

67

1

преди 9 години

Днес един моторист в Люлин 3 е убил свой приятел/пътник на задната седалка/ при поредната ИДИОТСКА катастрофа, причинена от него!!!!

66

Анонимен

преди 9 години

Че онзи с голфа е за убиване спор няма, ама и нека тези *** с мотори не се правят на утрепани калинки, като искат да се самоубиват прав и път, но поне да не създават проблеми и опасност на нормалните хора.

65

Анонимен

преди 9 години

Егоцентризъм в огромни дози и от двете страни.Мотористите , получили сте добър урок.Внимавайте , по българските пътища се движат и по-луди от вас.Ако не ви е мил живота, продължавайте в същия тон.

64

do pak pitam

преди 9 години

a sega razbrali koq etnost

63

Анонимен

преди 9 години

На тези четирима мотористи, които са се движили в група, с превишена скорост, трябва да им отнемат книжките завинаги.

62

Анонимен

преди 9 години

Ама и е нагъл този - извършва куп нарушения, ама голфа му бил виновен.

61

Анонимен

преди 9 години

Ако тази група от 4 мотористи бяха спазвали Закона за движение по пътищата, нямаше сега да се репчат по всички телевизии. Те са виновните в случая.

60

Анонимен

преди 9 години

Ситуацията е доста неясна. Единственото ясно нещо е, че мотоциклетиста е в две нарушения.

59

Анонимен

преди 9 години

Тоя с мотора какво иска? Изпреварва на забранено място, при това с превишена скорост. Да се трепе сам, а не да трепе и останалите.

58

Факт

преди 9 години

Този моторист си е в нарушение и то по начин застрашаващ останалите участници в движението. Дали шофьора на голфа е в нарушение, не мога да кажа - много прилича на заобикаляне на дупки по пътя и ако се е движил с максимално разрешената скорост, не би трябвало никой да го изпреварва, а ако някой го изпреварва с превишена скорост, сам трябва да си носи отговорността за това. И мен достатъчно много са ме тормозили такива мотористи, така че нямам никаква симпатия към тях.

57

Анонимен

преди 9 години

Ситуацията е ясна, има и видео, което показва по неоспорим начин, че шофьорът на голфа извършва опит за убийство или поне за нанасяне на тежка телесна повреда. Въпросът е какво ще направи прокуратурата и съда, ще има ли последици или това ще е поредното българско безумие, което ще остане ненаказано. И стига с това "те са мотористи, заслужават си го", само показвате ниска култура.

56

КАТ

преди 9 години

всички участници са за отнемане на книжка завинаги и други адекватни последствия. А в ПДП да се въведе наказание за мерене на неясно какво по пътищата. На едни моторът не вдигал повече от 3000 оборота, с книжка на от 3 години, на друг осевата пречела, трети кара голф-а като каруца на нива без да се сеща, че е по-тежък и на четири колела и т.н. - мен като ме изправарват гледам на стоя надалече, явно е че не са наред, понякога