40

qwer

преди 9 години

И като има психични отклонения как заема тази длъжност ? Мамка им и престъпници, това съдии, прокурори и адвокати са по-големи престъпници и от престъпниците-мафиоти. После как се оттървал този или онзи, ами ето как с такива измами допуснати да съществуват като членове и точки в закона, измислен от същите тези *** съдии, прокурори и адвокати !

39

Анонимен

преди 9 години

Е така се учат и мафиотите,от такива като тази чаналова.И после немогат даги осъдят.

38

Анонимен

преди 9 години

много удобно. сега ще я икарат луда и ще я пуснат. после спокйно мойе да се премести на някои осторов със събраните до сега пари от рушвети и тн.

37

Анонимен

преди 9 години

ами добре, да я затварят в някой санаториум...до живот.

36

Анонимен

преди 9 години

Що не се яви в център за пс.здраве тука, в София? Щото нема да върже дикиш номера, нали?

35

анонимен

преди 9 години

нищо им няма това са адвокатски трикове като прибират фирмите на хоратаса здрави и независими сега са с биполярно разстройство какъв е този съдия тогавапредлагам целият всс да мине през този психо диспансер за да не се налага по къснода се оформят опашки пред него

34

Анонимен

преди 9 години

Оцапала е нещата и изведнъж се оказва че е психо с болно сърце ,бъбреци и другите карантии не са и наред и трябва да си лежи в къщи.

33

готин

преди 9 години

ееееееееее като опре ножа до кокала започват да са болни и мн други неща,какви хора са ни управниците всички,,,,, са малаумници,с конкурс маиче ги избират

32

Жоро

преди 9 години

стар трик, така още преди 20 години се бягаше от казарма... вземаш жълта книжка и никой не те търси :) ама хората като нямат фантазия, нищо ново не са измислили

31

клоп

преди 9 години

Ако е с влошена психика защо е съдийка ? Може ли един луд да решава съдбата на пострадали хора ? Или психиката може да и е нормална щом е взела да прави номерата на тия , престъпници, дето ги съдила ? И слепите виждат колко е корумпирана съдебната система в БГ. Никакво правосъдие няма !

30

Анонимен

преди 9 години

Тц тц само луди в тази страна бе, един гази мотоциклетисти, друг съдийства ... къде да се явя за освидетелстване и аз ?

29

Анонимен

преди 9 години

Лицето на съдебната ни система!!!

28

redd

преди 9 години

Gorkata tia.da ja zatworiat w ludnitsa i da i dawat po silni Medikamente da i e spokoino...

27

exaaa

преди 9 години

Тази не я знам, но цяла Стара Загора знае що за стока са мошениците от Белведере. То така всеки посланик може да натиска държавата ни в полза на фирма свързана с неговата страна. Мерси от такъв демократичен мониторинг.

26

Анонимен

преди 9 години

Да не излезе, че де що магистрат имаме е с накърнена психика и проблемно здраве?! То не удобно, ами архи удобно. При назначаването им не са ли им искали справка от лекар за психичното им здраве? Една присъда може да те унищожи с по голяма сила от огнестрелна рана, а виж, за оръжие искат справка от психодиспансерите.

25

Анонимен

преди 9 години

леле мале , колко удобно за всички. луда била, за това правила такива лоши неща. и хоп съдебната система е оправдана,. направо света вода ненапита:-)

24

Ози

преди 9 години

В момента, в който видя осъден заради корупция съдия или прокурор в България и почвам да мисля за връщане...

23

картечар

преди 9 години

ВЗЕМАЛА СИ Е МАЛКО ОТПУСК ДАСИ БРОИ ПАРИЧКИТЕ СЛЕД КОЕТО КОЕТО СЪС НОВА ВЕРСИЯ ЩЕ СЕ ЗАШТИТИ ЧЕ ТОВА НЕ Е ТАКА А ИНАК ЧЕ ВСИЧКО БЛЯ БЛЯ И ПРОЧИЕ

22

Анонимен

преди 9 години

Съдия е, ако тя не знае как да се измъкне......

21

Горката Чалналова!

преди 9 години

Оставете на мира Чалналова. Чалнахте хубавата жена.