26

Анонимен

преди 9 години

Пфу, германците пак са по-напред от нас, у тях лудите книжка за самолет взимат.

25

АНОНИМНА

преди 9 години

РЕДИ ГОДИНИ СЕ ИЗИСКВАШЕ В МЕД. СВИДЕТЕЛСТВО ДА ИМА И ПРЕГЛЕД ОТ ПСИХИАТЪР, КОЙТО ДА УДОСТОВЕРИ ДАЛИ КАНДИДАТА Е РЕГИСТРИРАН В ПСИХО КАБИНЕТА ИЛИ В ПСИХОКЛИНИКА. А СЕГА СЕ ПОДПИСВА САМО ДЖИПИТО И ОЧНИЯТ ЛЕКАР. Е ТОВА ДОКУМЕНТ ЛИ Е И ЦЕЛЕСЪОБРАЗНО ЛИ Е ИЗДАДЕН?!

24

Анонимен

преди 9 години

Скоро може и без голф да остане

23

до 20

преди 9 години

АМА "българите" като теб ли *** ..........

22

www

преди 9 години

До nonaДа, затова припомням Наказателен кодекс, глава 11Чл. 90(2) Принудителното лекуване в специална психиатрическа болница или в специално отделение може да бъде постановено от съда по отношение на душевно болен, който с оглед на своето психическо състояние и на характера на извършеното общественоопасно деяние се явява особено опасен за обществото или за своите близки. В тези случаи лицето се държи под усилен надзор, изключващ възможността то да извърши ново общественоопасно деяние.

21

nona

преди 9 години

"Дреме" му на тоя има ли книжка или няма,ше си кара и дано не ме среща.Проблем е обаче,че не е единствен *** на пътя

20

www

преди 9 години

До ЛьольоЩе излезе в насрещното, ще размаже някое депутатско синче или щерка, или пък бременна жена на полицай или прокурор. Такива никой не може да ги спре.Казват - бил луд, освидетелстван. Добре. Видно е обаче, че има и общоопасно поведение. Не следва ли да бъде задържан под стража и след това вкаран в лудница и принудително лекуван. Смешно ми стана в другата тема как се коментираше закона по отношение на представянето като орган на властта без да си такъв. Е, как е сега според НК и НПК?

19

Льольо

преди 9 години

Абе като е бил вече в психо болница, не трябваше ли да му бъде отнета книжката? Аз мисля че да... кой е тоя който го е оставил пак да си кара на воля. Тоя не мотористи, ами и коли ще почне да блъска, ***. Да го прибират там и да лежи вързан за леглото.... Ненормална работа.

18

www

преди 9 години

Някой сеща ли се, че въпросният освидетелстван при извършване на престъпление не трябва да лежи в затвора, а в лудница. Т.е. имаме лице, което държавата е направила безотговорно!Ако някой се опитва да убие друг и е освидетелстван, то не трябва да му вземат книжката, а да го заключат в лудница до излекуването.

17

do 25

преди 9 години

To4no taka *** mu maikata :))))) 4ekidjiq tlp

16

Иван

преди 9 години

До istinataНяма "nepisani zakoni", има "Закон за движение по пътищата".

15

mdaa

преди 9 години

Взели му книжката...добре , че не са го смъмрили. Би било нечовешко...

14

istinata

преди 9 години

Abe nali tva e celta da si kupish motor.v grada ne noizvungracko karash kolkoto ti e kef.pozvoleno e neglasno kakto kato kupish ferari ili porsche...tva sa nepisani zakoni

13

Иван

преди 9 години

Да не кажа всички мотористи карат все едно са дрогирани - винаги карат много над разрешената скорост, без да спазват всякакви правила за движение по пътищата. И разбира се участват в най-много катастрофи.

12

bluesky1

преди 9 години

Тя книжката и на моториста трябва да бъде отнета, както и мотора... Да не би да е спазвал ограниченията в дефилето - 60 км.ч....!? Камерката му е точно за това, да се увековечи колко бързо и безразсъдно може да кара...и после да се изфука какъв герой е в несоциалните медии... Моторист=голфаджия = луд комплексар....

11

И сега к'во

преди 9 години

Моторджията чист като ангел, дори когато изпреварва на непрекъсната линия, така ли?

10

Анонимен

преди 9 години

КОМПЛЕКСАР,Амфетамин, ракия и ръждив голф. Феноменална комбинация!

9

Анонимен

преди 9 години

До ЛазоИ ти ли Бруте, никога ли не си изпреварвал на непрекъсната линия? Сигурен съм че и на теб ти се иска с гоуфо да блъснеш моторист. Спокойно, че ти дойдем на гости с винкело!

8

А-ха

преди 9 години

Можело значи...

7

Анонимен

преди 9 години

Да му вземат колата...Това, че че е без книжка как точно ще му попречи да я подкара отново и този път наистина да успее да убие някого...