48

Водняк

преди 9 години

Да му беше дал и гумен кокал освен потупването

47

Анонимен

преди 9 години

Абе пич, не те ли е срам да защитаваш такъв *** и да го боготвориш? Аз дори се срамувам, че ми е сънародник този господин ***...

46

Бивш член на БСП

преди 9 години

Ами другарю тази 1/6 защо не гласува за БСП ? - защото хората просто мразят тази партия , която ги ограбва вече 50 години . Просто е , но никой не му се вярва на Позитано 20 .

45

мразичервенотиквеник

преди 9 години

На Саркози дали му е ясно че едва 1/6 от целокупният Български народ са гласували за бойко,за какви победи ,за какви 5 лева става въпрос, като гласуват 1/4 от народа е много ясно че, бойко пожарникаря ще "побеждава". Ама за всичко сме си виновни ние, така че, няма какво да коментираме.

44

взгляд

преди 9 години

битите карти се пличкат взаимно и пляскат по дирниците

43

Анонимен

преди 9 години

Не е трудно да отцеляваш между овце

42

Пешо

преди 9 години

Бравоооооо !! Тупане по рамото трябва да има и всичко е наред !Той Бойко за едната похвала живее... егати комплекса му е това. За да се развива трябва вечно някой да го хвали.

41

социолог

преди 9 години

Другари каквото и да кажете няма стойност. Вашите Първанов , Станишев , Орешарски никой не искаше да ги види макар и за малко. Сега имате сурат да плюете най харесваната партия в Европа - ГЕРБ . За това на следващите избори БСП е вън от парламента .

40

...

преди 9 години

koito si go moje , si go moje

39

Анонимен

преди 9 години

Ще оцелеят само Бойко и ***

38

Анонимен

преди 9 години

Е човека винаги знае как да е на власт. Първия мандат с магистралата, сега с обещание да извади 1 милиард и да санира панелките. Вече може да наддаваме на следващите избори как ще си накупи електорат. Може би ще обещае пред всеки блок безплатни паркинги, гарантирам че всички ще гласуват за него.

37

Анонимен

преди 9 години

Богатият *** потупал богатия ***. И последният се натаковал в гащите от кеф. С този фразата "Нормален живот" си остава мечта несбъдната.

36

Анонимен

преди 9 години

А аз прочетох, че казал "Винаги оцеляваш, брато"

35

Анонимен

преди 9 години

39дано само путин да не реши да му звънне, че пак ще трябва да си организира протести и да са самосваля.. точно в този случай се е поканил сам.

34

всичко е интереси

преди 9 години

Това е бъдещия френски президент , така че колкото по добри са отношенията на Бойко и Саркози , толкова по добре...Колкото и да не искате да си признаете точно защото Бойко е в добри отношения с лидерите на водищите страни в ЕС , затова и при Бойко няма спрени еврофондове и колкото и да се краде си затварят очите ,а иначе досега да са ни отделили от Румъния и да са ни спрели всички пари от ЕС.Юнкер не случайно започна кампанията си от София за Еврокомисар, не случайно Кристалина има важен пост

33

vesko02

преди 9 години

Той няма противници ,а само съучастници

32

тттт

преди 9 години

Жалко, имах хубаво мнение за Саркози...Ако това му е критерия за успял политик - за 5-та година управление не е решен нито един проблем, в нито една област; не е открит и разработен нито един пазар за български стоки; бизнеса продължава да се ликвидира; образованието клони към нула......Но така, с потупване по рамо, се слага ръка върху цяла държава.А ББ е готов да продаде и майка си и баща си за едно браво

31

Анонимен

преди 9 години

не можете да преживеете , че орешарски никъде не го каниха и с никой не се снимаше , а боко това , боко онова ,но Юнкер , Меркел , Саркози ... единствено с Путин напоследък не е в добри отношения Боко , но не може да се угоди на всички ...А на всички е ясно , че сме една бедна малка държава , която ако няма подкрепата на големите , няма да е има и нея.Винаги е било и така ще бъде ... сега имаме 10 самолета но сме в добри отношения с големите и никой не ни закача . Факт

30

Анонимен

преди 9 години

ТИЯ И ДВАМАТА СА ЕВРОПЕЙСКИ МАФИОТИ

29

zoralron

преди 9 години

Май, че в геометрията се разглеждаха геометрични фигури "по подобие" ....... в политиката също има такива фигури, които не се различават много и са разпознаваеми по "подобията си" независимо от националността си.