51

Анонимен

преди 9 години

Да,така е гарга на гарга око не вади,цялата правосъдна система е на най ниско ниво,ако е някой беден човечец майката ще му разкатаят.

50

непукист

преди 9 години

Гарван гарвану око не вади въпрос на време е случая да се позабрави и "лудата" да се оттегли в тихи води и да си живее живота.

49

наблюдател

преди 9 години

няма конспирация само тотална мафия и корупция "луда "е жената ще видите

48

РЕБЕГЕ

преди 9 години

НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО В НАША ЛЮБИМА СТРАНА! ПРИМЕРИ КОЛКОТО ЩЕШ!

47

Алексей Петров

преди 9 години

Октоподът ще си купи нов !!!

46

1

преди 9 години

В КАКВА ДЪРЖАВА ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕСЪДИЯ...СЪДИЯ ДА ИЗЧЕЗНЕ...АКО ПРОДЪЛЖАВАТ НЕЩАТА ТАКА ЩЕ ИМА ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ПРОТЕСТИ...НЕЗАВИСИМО, ЧЕ ПОДКРЕПЯМ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО...

45

смятай

преди 9 години

на най-високи места в тази уж държава са окопани мафиотски ***, с "невинен вид". Ми така се беше започнало още от соца. Седи насреща ти чиновник с благ поглед, дали изобщо те чува, а ти се чудиш, работата ти пак не потръгва... Че и тая гнила ***. Как изчезна само, щото не е сигурна в омертата и въза. Гнила, гнили дойлери и евракита набрала и чао...

44

Анонимен

преди 9 години

къде са "протестна мрежа" сега?!

43

Анонимен

преди 9 години

Върти докато може, и после при избегалеви. Това е схемата, а ние като последните баламурници ше плащаме?!

42

РЕВОЛЮЦИЯ

преди 9 години

ХАХАХАХА!Не знам да ли да се смея или да плача. После как ще ни имат доверие на правораздавателната система, кой не се е опитал той не е е избягал. Това е подигравка с народа, за пореден път някой висш измамник бяга и се съмнявам че ще бъде открита.Къде е "РЕФОРМАТА"? Тия не се ли научиха, на година бяга по някой известен измамник и без никакви последствия.Най гадното е че хорото не го играе един човек, а са навързани много на него. Ако хората знаеха щеше да има РЕВОЛЮЦИЯ.

41

Алекс

преди 9 години

До АнонименДо неграмотния Веско02 с молба да се ограмоти!Тези съдии там /Не само тая/ до един са членове на разни западни тайни и не само тайни ОБЩЕСТВА! Няма случай висш съдия да е член на руско общество!===Свали си станиолената шапка и си пий хапчетата. Никакви тайни общества не не са си поставили за цел съсипването на България, ние си се справяме чудесно и сами.

40

Анонимен

преди 9 години

Поредното шоу с елементи на екшън-комедияНякой вече предложи ли да пуснат жената на Сертов да я намери?

39

Анонимен

преди 9 години

Тя Ченалова и адвокатът й с името Ченалов, цели династии са окупирали съдебната система по роднински и всичките са гнили ябълки.

38

Анонимен

преди 9 години

До неграмотния Веско02 с молба да се ограмоти! Тези съдии там /Не само тая/ до един са членове на разни западни тайни и не само тайни ОБЩЕСТВА! Няма случай висш съдия да е член на руско общество!

37

Анонимен

преди 9 години

До vesko02Пишеш ГЛУПОСТИ! НЕГРАМОТЕН СИ по темата!

36

Анонимен

преди 9 години

MOGE SKORO I CENALOVA DA IZLEZE NEVINNA,MNOGO SA INTERESITE.

35

vesko02

преди 9 години

Какви господари ,какъв запад,Страната ни си е руска губерния при това безвъзвратно изостанала във всяко отношение.Заигравките с ЕС са лицемерни опити на алчните същества начело на държавата да смучат пари откъдето падне

34

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен44 : На никой не му пука за народа български. Той съществува за да обслужва и мие задниците на западните пенсионери. Виж ...когато има засегнат техен западен интерес реакцията е тази за която четете в статията. Ако не беше си позволила да краде францизи никой нямаше да я закачи. На нея и е дадено право да граби и ощетява само БЪЛГАРИ ! :)

33

Анонимен

преди 9 години

Почтеният човек навсякъде си е почтен човек. А съдията си е просто съдия. Едните с другите нямат нищо общо. Но... и над съдията има СЪДИЯ.

32

Анонимен

преди 9 години

Позволила си е волности срещу господарите от запада! Вероятно докато е правила това срещу сънародниците си никой даже устна забележка не и е правил! Защото българите са роби. С французи и други западняци така не може!