11

Митко

преди 9 години

Много е тъжно, че съществуват коментари като номер 6 и 8. Дано поне след тази статия човекът, който не е чувал за Камен Донев, се запознае с творчеството му - горещо препоръчвам "Възгледите на един учител за народното творчество". А за протестите от 2013 година, чест прави на актьора, че с бинтована ръка подкрепи недоволството на хората против арогантността на властимащите.

10

111

преди 9 години

ГОЛЕМ!!!!

9

Ан

преди 9 години

Нито е звезда ,нито е сладур.

8

Анонимен

преди 9 години

Честно да ви кажа, гледам отвреме на време българско кино и театър, но този човек за първи път го чувам. Звезден рожденик. Интересно.

7

Анонимен

преди 9 години

Спектакъла "Възгледите на един учител за народното творчество" ме накараха да вляза в театър за първи път от 20 години насам.

6

Анонимен

преди 9 години

проявен като слуга на олигархията при олигархопротестите...

5

Анонимен

преди 9 години

На една от снимките ми заприлича на Цветан Василев!!!!

4

Анонимен

преди 9 години

Честито Камене!Бъди жив и здрав.

3

Анета

преди 9 години

Честит Рожден Ден!Дълги години нека ни радва с креативните си идеи и игра!Радвам се ,че в България има такива личности като него,които смело иронизират българските и въобще човешките недостатъци по този забавен начин.Винаги адекватен и ангажиран с проблемите на времето ! За мен е велик актьор,танцьор,певец и творец !Бъди здрав и се запази такъв !!!

2

Анализатор

преди 9 години

Велик актьор, ама слаб певец.

1

Иво

преди 9 години

Камен Донев е абсолютен сладур! Очакваме го в Пловдив, Хасково и Пазарджик! Искаме предварителна информация обаче, за да можем да си купим билети по-рано, че и тях взеха да раздават с връзки. Успех! Много добър актьор и достоен човек! Не се срещат често такива като него! Обичаме го много!