10

Анонимен

преди 9 години

A MINISTARA NA SPORTA ZASHTO E TOLKOVA ZAKRAGEN,,KAKVO VZEMA.S KAKVO SE HRANI,OTKADE IMA TOLKOVA MNOGO PARI TA DA SE UGOI TOLKOVA MNOGO.

9

Анонимен

преди 9 години

KOGATO EDIN COVEK PLASHTA ZA TRENIROVKITE SI I NE VZEMA PARI OT DARGAVATA,NE UCASTVA V SASTEZANIA ORGANIZIRANI OT DARGAVATA,NIKOI NIAMA PRAVO DA GO KONTROLIRA I PROVERIAVA.NIMA VSICKI TRIABVA DA PLASHTAT PODKUPI NA PROVERIAVASHTITE.

8

1

преди 9 години

Като ида в залата и видя някой 18-19 годишен да слага 150 на лежанката, ми става ясно. Още не е завършил училище, а извадил 45+ ръка, тежи 100 кила и няква брада дето можеш да драскаш стомана с нея... После защо четем за инфаркти на 35 години.. И като им свършат хапчетата и креатина и спадат като балони и не могат да си вдигнат и оная работа после. Иска се търпение и постоянство, неща дето българинът ги няма.

7

Анонимен

преди 9 години

Ще сертифицирате таратанци, колко ще струва тоя сертификат и колко анаболи трябва да се продадат още за да се избие ***.

6

Анонимен

преди 9 години

Имайки предвид образователната ни система не се учудвам, че много от младежите са все още на принципа- химията прави физиката. Родителите са виновни, а не фитнес инструкторите. Родителите трябва да се грижат за здравето на децата си, фитнес инструкторите са търговци и не трябва да им се доверяваме на 100%.

5

Анонимен

преди 9 години

Един път да сме първенци

4

брей

преди 9 години

Допинг? Във финтес залите? Не може да бъде!!! Просто не мога да го повярвам!!! Па и сме на първо мЕсто? No way!!!

3

vesko02

преди 9 години

Важното е да върви търговията

2

МНОГО Е СМЕШНО

преди 9 години

МИНИСТЪРА НА СПОРТА да прилича на лоена топка

1

Т. Георгиев

преди 9 години

В негативните класации винаги сме първи ;-)