9

тотьо генов

преди 8 години

Имам познат който е с психични отклонения и е с няколко катастрофи , продължава да управлява автомобил !!!казва се Ангел Методиев Колев и е на 73 години , опасен е както за себе си така и за останалите , добре е , че кара само в София и до с.Бистрица община Панчарево .

8

vesko02

преди 9 години

Защо решихте че КАТ е някъкъв оазис на разума.

7

Развеселена

преди 9 години

Защо няма психо тест за родители?Всичко започва от там!

6

666

преди 9 години

До АнонименНикой никакви аршини не вади и не се е засегнал. Идеята ми беше съвсем друга. Медицинското се издава със съдействие на джи пи-то, който е ваш общо наблюдаващ лекар и ако той не знае, че имате психически проблеми...Годспод да ни е на помощ

5

Анонимен

преди 9 години

Не вадете различен аршин за всеки участник в движението. Психо трябва да се иска и за всеки един - пешеходец, велосипедист, мотоциклетист, водач кат. AM, B, C, D +E, пилот на луфтханза и т.н. Тъкмо открихте сезона и се засегнахте.

4

666

преди 9 години

До обмен на данниЗа В категория не се иска психо, а медицинско. Две тотално различни неща са. А за всички категории, за които се изисква психо така или иначе се изисква категория В, което пак ни връща на медицинското. От него се започва!

3

Анонимен

преди 9 години

този е годен за пилот в луфтханза

2

rosov badem

преди 9 години

nujno e vsichki godni maje i jeni za voenna slujba da si imat lichno orajie u doma.:-) :-) :-) :-) :-) :-)

1

обмен на данни

преди 9 години

Не, не е нужен обмен на данни. Нужно е тия дето правят психо тестовете, което е задължително за взимане на книжка, да спрат да взимат подкупи и да се минава с едно шише домашна ракия.