50

Анонимен

преди 9 години

До Анонимно 62А това че бай ***(КАТО ТЕБ) е бездарен шофЕр ГО ЗНАЕМЕ ВСИЧКИ

49

FBI

преди 9 години

Не са луди a с купени Книжки за по 1000 лева

48

anonimen

преди 9 години

imam zabelejka kam Kamekiia Cvetanova. predi da triesh ,nauchi gramatikata.Ne se pishe:Iztapleniiata,a izstapleniiata.i ne :izkacha,a :izskacha.Ne trii pisheshtite,a zacgitai tiahnoto mnenie.

47

Анонимен

преди 9 години

Коментарите под статията подвърждават тезата, че всеки 3ти е ненормален. А това че бай *** е бездарен шофЕр го занят на запад и за това дълго време не признаваха българските книжки в Европа.

46

Анонимен

преди 9 години

Живеем във филми на ужасите.откачена работа.да не говорим за управниците...........

45

Ач

преди 9 години

Едно натискане на бутона .... 20 лв. ли струва ??? Казах и - ако ти ги дам тези пари , по-добре ме пиши за луд !!!Ето това е теста ако ги дадеш си го минал ако не си опасен за овчето стадо и те прящащ на диспансер :)

44

СмирноФ

преди 9 години

За да ти дадат пушкало те разчекват от изследвания а за кола искат само основно,колата е доста по опасна от пушката ,помиташ цяла спирка или мачкаш пешаци и на две колелета дето са,и може да се отървеш от присъда (пияния руснак канкист дето затри два живота си вее байрака в ибиза)

43

Анонимен

преди 9 години

Е, това поне обяснява поведението на някои шофьори на пътя.

42

Анонимен

преди 9 години

До Анонимно 51ти със сигурност не си нормално

41

до 38

преди 9 години

А ти май 50/50 от тия дето си написало

40

велоалеа

преди 9 години

В клипа с колоездачите не е показано началото а само края как му пречат да тръгне.Много често хората с колелета си превишават правата и после други са им виновни.Не оправдавам нито едните нито другите в случая просто не знаем от къде е тръгнало всичко за да се стигне до разправия.

39

Анонимен

преди 9 години

До Darth Vadar: Не вярвам в попове,а ти вярвай в себе си.Вече си си повярвал.Продължавай.

38

Много ли ви е чудно?

преди 9 години

Ами тогава, моля, заповядайте в БАН.Дали има поне един институт, в който, ако не сега, то поне в някой друг период след 1947 г., там да не е работило поне едно дете или внуче на професор, което не е с всичкия.Набутват ги в университет, осигуряват им дипломиране, а после си ги настаняват на научна работа, защото е спокойна, далеч е от очите на повечето хора, в доста институти се ходи на работа само веднъж седмично. А когато им уредят и научна степен, се чудиш пред кого да протестираш!

37

макето

преди 9 години

споко на мен ми земая книжката още лани ся си карам с жътата книжка хи хи хи

36

Ивчо

преди 9 години

До АнонименКато дойде бог да ти реши проблемите ела ми се обади....

35

Анонимен

преди 9 години

До преди години уважавах, пазех мотористите, както и те мен, но напоследък мотористите са като хомосексуалистите. Имат претенции да сме толерантни и да ги пазим, въпреки, че те не спазват закона. Къде в закона пише, че можеш да се движиш по осевата линия? Вчера ( с мигач) опитвайки се да изпреваря се бях доближил до нея и един моторист ми ритна вратата... Ако очаквах това от негова страна щях да отворя вратата на колата и после да го отлежа. Аман от нахалници неспазващи правилата за движение.

34

Анонимен

преди 9 години

Има ли определение за нормален човек.Кои са нормалните .Политици крадци мошеници.Това че някой се е надрусал не значи луд а престъпник.В тая държава както е тръгнало всички сами ще си говорим за което трябва да благодарим на /богоизбраните/ несменяеми феодали.

33

до 38

преди 9 години

АКО не те е срам кажи от какъв "произход" си

32

Darth Vader

преди 9 години

До лудия еярващАз като не вярвам в бог и съм честен като момина сълза, какво правиме, а *** ?

31

Анонимен

преди 9 години

До Анонимна 38по своето "семейство" ли съдиш