18

бате Бойчо

преди 9 години

Защо не мислите преди да пишете! Закона позволява означава съдът да се съобрази с него и да го приложи.В противен случай, съдът ще е този , който не спазва закона.Ако искате смъртни присъди обърнете се към Народното събрание.

17

НЕЗНАМ ЗАЩО

преди 9 години

Се вдига толкова шум за някаква шавлива "туркиня"

16

до 2

преди 9 години

Същата като твойта

15

прости въпросТи

преди 9 години

АКО имаше смъртно наказание и АКО някой убие друг, каква точно причина имате да смятате, че би се оставил да бъде хванат лесно? А ако има случайно свидетели, дали би ги пощадил? Дали не би прибягнал до крайни мерки, като например да влиза в престрелки с полицията, да взима заложници и да им заплашва животите? Дори и да е в безизходица, би се борил до последно и би имало опасност да застраши животите и на други невинни, само и само да се измъкне...Но това със "съкратената процедура" е ПРОСТОТИЯ.

14

Анонимен

преди 9 години

Май въобще не са така нещата, но нищо не оправдава престъплението. А и били познати от години, пък не е поканен вътре и всички да си кажат чнг както подобава.А И ОТ КАКЪВ ЗОР ЩЕ ИЗЛЕЗЕШ НА СТУДА БЕЗ ВРЪХНА ДРЕХА, НО НЕПРЕМЕННО С ТЕЛЕФОН. АБЕ...

13

ИСТ

преди 9 години

За десети път ще напиша, че отмяната на смъртното наказание за умишлена причинена смърт, е престъпление против човечеството. То устройва хищни съдии, прокурори и адвокати. Ако лице причини смърт но не умишлено, това е друго престъпление и наказанието е затвор. Законите в България защитават убийците и наказват жертвите и семействата им. А присъдените примерно 200000 лева кръвнина е най голямото съдебно лицемерие. Да не би в затвора да плащат огромни заплати на престъпниците.

12

анонимен

преди 9 години

тя студентка той обаче с какво се занимава освен да тича като кучете са били бивши каква работа имаш по сред нощите да се срещаш с нея да яубиеши след това да искаш подкуп това е за доживотна това момче няма далипсва на никой а ние ще го храним три пъти на ден

11

с

преди 9 години

Съкратеното съдебно следствие е глупост, а такова във връзка с тежко умишлено престъпление е само по себе си престъпление... Аз не виждам самопризнанието какво променя - да не би да намаля обществената опасност на престъпното деяние, да не би да намаля страданието и мъките на жертвата?! Вместо съкратено следствие и намалена присъда, за такова престъпление трябва да има смъртно наказание. Смъртна присъда и нищо друго.

10

кадия

преди 9 години

отдавна тнр съд сее превърнал в самообогатяващасе пирамида докато не започнат разстрелите на убииците и съдиите ще "съдят" строго гладните и беззащитните

9

Зиг

преди 9 години

Атакист, нито си мъж, нито си самоуважаващ се. Не си нищо повече от един нещастен комплексар.

8

Аз не мога да

преди 9 години

разбера какво значи цяла година отрича и изведнъж като се видя, ще го осъдят за 30 години, той изведнъж си призна. Това по съкратената процедура трябва да става само ако си е признал първоначално.

7

Анонимен

преди 9 години

В България , Турция и на балканите изобщо мъжете не са научени да уважават жените а жвните не са научени да бъдат уважавани. За това когато една жена започне да получава уважение тя не знае какво става и започва да се държи глупаво. А ако някой мъж започне да се отнася уважително с приятелката си по той става за посмешище на околните а и на шашнатата си приятелка. Така стават недоразуменията. Балкански нрави, какво да се прави.

6

qwerty

преди 9 години

Който с ръката си пролее човешка кръв, то и неговата кръв трябва да бъде пролята от човешка ръка .

5

Аз

преди 9 години

Тоя главоч е убил момичето,щото му е давала нишани,пък се е дърпала.Отвличането е измислено в движение,демек не е било главна цел!

4

Анонимен

преди 9 години

До АтакистМнение в типично алкохолизиран атакистки стил.

3

Атакист

преди 9 години

Знам че сега ще ме нападнете, но мисля, че мастията е виновна. Давала му е напразни надежди и после се е подиграла с него, много жени така правят и им е забавно дори да се подиграват с мъжете, но понякога на мъжете им писва и подобни жени получават гаечен ключ в сурата. Не си е премерил силата просто е искал да я удари, както прави всеки самоуважаващ себе си мъж!

2

Анонимен

преди 9 години

Псувайте ги американците, но там този *** повече слънчева светлина нямаше да види.

1

Анонимен

преди 9 години

Типично балкано-свинска физиономия.