43

Версия

преди 9 години

Не може ли да се допусне, че е действано от въздуха посредством дрон. Насочван с фото камера и пускащ 1-2 килограмова граната през покрива. Ако е само от ламарина. Нито някой ще види или чуе този дрон. По-долу вече се се споменава такова съмнение, но се споменават само американците. Но никой официално не коментира такава версия. А интерес имат други от саботаж?

42

ДИСАГИТЕ

преди 9 години

Добре че няма жертви .Но при финансовата 16 милиардна бомба любимка на ГЕШФТГЕРБАДЖИИТЕ народа е обречен и вече даде много жертви!!

41

Бай Ваня

преди 9 години

Мантиите невидимки не мож ги спря :D

40

Анонимен

преди 9 години

Бас държа, че след първия инцидент не е правена инвентаризация и счетоводна ревизия. Сега вече ще направят. Може.

39

Шоп

преди 9 години

Тези 500 изстрела можеха да пречукат 100 руски танка. Избийте руските мекерета, крайно време е.

38

Анонимен

преди 9 години

Че взривът е предизвикан, спор няма. Сега въпросът е кой има сметка? Конкурент, който иска да изкупи предприятието? Замитане на следи, поради различни причини? Спиране на производството, за да няма продукция? Хайде да оставим които трябва да си свърши работата, а от *** псевдополитически тролски писания на всички вече ни се драйфа!

37

Бляко

преди 9 години

Другаря *** подготвя почвата за да е сигурен, че няма да се съпротивляваме с противотанкови гранати като дойде да ни освобождава

36

муспи

преди 9 години

Същото бих го направил в синагогата в събота!

35

НАТО

преди 9 години

Собщение от прес центара на БСП ул. Позитано 20 Всичките взривявания на военни заводи и язовирни стени ГО ИЗВЪРШВАМЕ НИЕ СОЦИАЛИСТИТЕ И ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДОКАТО НЕ СЕ ВЪРНЕМ НА ВЛАСТ.

34

Анонимен

преди 9 години

Див капитализъм в действие.

33

Анонимен

преди 9 години

Мдаа... По време на управлението на тройната коалиция пък гърмяха складовете в Челопечене до София. Така че няма значение Герб или БСП е на власт, шашмите и далаверите си вървят и следите от кражбите се замитат с взривове и виновни все няма.

32

Анонимен

преди 9 години

AMI AKO E NEKOE NOVO ORAJIE OT SAMOLETCHE ILI OT NESHTO DRUGOZATAVA TREBAT KAMERI I DETECTORI ZA LACH NAGORE INA STRANI ZA DA NEG;LEATE SLED TAVA KAT NASRANI

31

бб

преди 9 години

С този начин на разсъждения, ръсени тук долу, си заслужаваме мястото в Европа.Въпроса е много сериозен, за да си позволяваме да СМЕ глупави...

30

Анонимен

преди 9 години

В същия ред на мисли, като някои тук и аз бих казал - дали пък това не е акт на НАТО и американците да унищожат военната промишленост на България, към което се стремят отдавна, за да може не ние да изнасяме, а те да ни продават оръжие. Кой не иска да продава... Тяхния интерес наистина е такъв, същото е и с АЕЦ Козлодуй, съдраха се да затворят реакторите, за да купуваме енергия. Не намесвам партии и правителства.

29

Анонимен

преди 9 години

Хи Хи Хи Хи,,, ех да може и АЕЦ Козлодуй да ГРЪМНЕ ! ,, Това е съкровенното желание на всички българи и българки с изключение на върхушката в уж НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

28

Анонимен

преди 9 години

Кой гръмна снарядите и ще ги продаде на хунтата, за да прибере парите в джоба си? Кой нанася щети на бг военна промишленост? Кой е толкова нагъл, и сигурен, че няма да го хванат и втори път го прави? КОЙ?

27

Анонимен

преди 9 години

Това е работа на руските ни приятели от Кремъл и нашите БСП и ДПС.Така почнаха още преди стотина години със Света Неделя., долни ***

26

Анонимен

преди 9 години

Усеща се дългата ръка на масква

25

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Саботаж ?Руснаците са виновни ! Лично Путин се промъкна тая сутрин и взриви склада ... :)*** смешната държава !

24

Анонимен

преди 9 години

КОЙ Е СОБСТВЕНИКА НА ТЕЗИ СКЛАДОВЕ БЕ? СЛЕД КАТО СКЛАДА ГРЪМНА ВЕДНЪЖ НЕ ПОСТАВИХА ЛИ ПОЛИЦЕЙСКА ОХРАНА? МУТРЕТАТА СИ ИМАТ ДЪРЖАВА И ПОДАНИЦИ КОИТО ДА СИ ГИ РЕНДОСВАТ С ГОЛЕМАТА БИЧКИЯ. БАЧКАЙТЕ ИМ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ А ТЕ ДА СИ КАРАТ ДЖИПОВЕТЕ И ЯХТИТЕ И ДА СИ ХАРЧАТ МИЛИОНИТЕ. СПИНКАЙТЕ СПИНКАЙТЕ ДАНО СЕ НАСПИТЕ НЯКОГА!!!!