193

пенко

преди 9 години

Как мислите : Защо принц Хари служи тежка войнишка служба / независимо в чия полза/??? Повечето руски мафиотски босове,които имат синове , желаят синовете им да минат през война -за да се научат да воюват за интересите на клана ! Изключвам евреите - за тях нямям мнение /в момента/ А полският президент да си завре главата в си и да направи затворен цикъл на съществуване !!! Европа е до Урал и Азербайджан е в Е К !

192

До 333

преди 9 години

ти не си европеец нали?

191

Анонимен

преди 9 години

непобедимите солдати"В Русия е в сила задължителната наборна военна служба за срок от една година. Много руснаци се опитват да се освободят от нея чрез разнообразни трикове и подкупи. Според някои предположения едва една трета от всеки годишен набор действително отбива задължителната военна служба."

190

Боби

преди 9 години

До Анонимен 334Толкова умен и толкова *** едновременно. РФ армия 1100000 от тях 600000 наемници. 140 мил насление като имат към 40мил макс мобилизационен контингент(без жените) значи имат по 1 милион наборници всяка година. При 500 хиляди в Армията и 1 години служба половината не служат. Така че всеки по "знатен" руснак е достатъчно да вкара платено за година две детето в Университет за да му се махне службата от главата. Стара ти е информацията макар и да е вярна

189

Анонимен

преди 9 години

Представете си, че сте икономист, семеен с двама синове в гимназията, живеете в голям руски град и получавате сравнително добра заплата.Но, Русия води безмислена братоубийствена война и вашите деца подлежат на мобилизация.Естествено е да избягате назапад!!!

188

Боби

преди 9 години

До Анонимен 319""От един месец насам загиват само украински войници и *** не спряха да пищят, че Украйна нарушава примирието.""Кажи ми умнико при един сблъсък кой дава повече жертви нападащия или отбраняващия се? Ествествено нападащия. Опълченците са изровили за примирието колкото можаха повече дупки в които се крият от Украинския артилерийски огън(незаконен според Минск 2) Малко след като свърши обстрела Укрите излизат да видят какво са направили --- и получават куршум...

187

Просто истината

преди 9 години

До РумбоЕ тука си написал истината Румбо ...наистина е така , единствените които имат файда от дая дунанма са САЩ ...*** теи мат изработен навик от преди ...се да са на баницата и ако може думкането да не е на тяхна територия.

186

взгляд

преди 9 години

нова серия от пропагандно пушечната воина на наемниците на запада срещи патриотичното опълчение логиката показва че до 1 -2 маи всичко ще свърши окончателно в глобален план ситуацията за запада е плачевна

185

Румбо

преди 9 години

Нито руснаците,нито украинците,нито ЕС имат интерес от подновяване на бойните действия!Полза имат само САЩ!Всеки траен мир и уреждане на конфликта провалят плановете им за война с Русия.Санкциите на трийсетината им съюзници не ги устройват,а и са слабо ефективни.Целта е по-голяма-легитимиране на мащабен неядрен удар срещу Русия(доктрината Улфовиц).Засега не им се удава,но опитите продължават!Затуй е патакламата там,американците знаят,че тръгнат ли наистина руснаците,ще стигнат Киев без проблем!

184

Просто истината

преди 9 години

До АнонименЦитирам ти летец по отношение характеристиките на Спартан : "Спартанът е пълно ла*но. Носи ме вятъра, като изгорял вестник. Ан-26 харчи повече и шуми доста, но пък е НАЙ -СТАБИЛНИЯТ транспортен армейски самолет. "Недей писа глупости и да се мъчиш да изкараш говното торта ... един Су 35 натовците го гледат като изтрещели, а той е доста старичка разработка ...изобщо не се опитвай да си помислиш дори , че в авиацията запада се е доближил и на милиметър до руските постижения.

183

Просто истината

преди 9 години

До До РумбоУАЗ се чупи ...*** ...пускай една УАЗ -ка и една Тойота Лендкрузър през монголските полета и ела да видиш ... Тойотата чупи носач на 500-тния километър ...и да не вярваш в Монголия в степите и полетата , признават само УАЗ и нищо друго ... вярно комфорт 0 , но пък здравина и прохозимост на 6 х 10 на степен безкрайност ...като не занеш енщо не пиши.

182

Анонимен

преди 9 години

Напират , напират. Трябва им масивен военен конфликт преди края на тази година, щатите са във реален фалит.

181

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 334те укрите пищят но не пишат за загиналите мирни жители, а от кыде ти ще разбереш за жертвите в Новоросия на този ресурс се представят новини угодни на линията спусната от редактора.укрите дето рушат и убиват кат фашисти са по чисти от светия, новоросите дето деца хранят пенсии плащат производства вызтановяват черни кат гяволи

180

Анонимен

преди 9 години

Това, което не успяха да направят на Тян ан Мън, направиха на централния Киевски площад поради нерешителността на властите да защитят народа си от "***"

179

Анонимен

преди 9 години

Това, което направиха на Тян ан Мън, направиха на площада в Киев поради нерешителността на властите да защитят народа си.

178

Анонимен

преди 9 години

Ще мачка каскета тавариш Джуджев ,ще мачка на колене в Белият дом

177

Членска карта №7

преди 9 години

до 333Той си знае кого да мачка! И по писъците усещам, че не греши!

176

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКажи ми къде продават нови КАМАЗ-и, но с оня, руския двигател--------------- С руския двигател когато руснаците направят Евро 5. Не съм длъжен да ви дишам смрадта, само защото *** се е родила в Азия.

175

Анонимен

преди 9 години

От един месец насам загиват само украински войници и *** не спряха да пищят, че Украйна нарушава примирието.

174

Членска карта №7

преди 9 години

Мачкай Владимир Владимирович!