17

Анонимен

преди 9 години

До ha haЗащото няма толкова пътници, колкото в Милано???

16

Анонимен

преди 9 години

Всичко трябва да бъде сложно: изследване, експерименти, проучване. Хубаво е да се използват и сложни думи: редуциране, вътрешнолетищен транспорт, експериментален срок и т.н. Тук става на въпрос за един автобус, който да се движи между двата терминала. На милионите пътници им е все тая на кой чиновник това му е грижа .......

15

ha ha

преди 9 години

Мисля, че в Милано връзката мяжду двата терминала се извършва с метро което обслужва само тях, а те са доста отдалечени, защо и тук ане се направи едно такова, ще спести много главоболия за рейсове и таксита, ще е бързо и удобно. Или да се удължи с още една спирка съществуващото сега.

14

Анонимен

преди 9 години

София Европейски Мегаполис ... Пляаааахахаха ......колега земи се стегни... София все повече ми заприличва на бунище :)))

13

Анонимен

преди 9 години

Ами то не може изведнъж да има метро навсякъде! Ако комунистите го бяха направили, вместо да окрадат материалите, сега щеше да е почти навсякъде. А иначе тия селяни дето слагат минуси, да си гледат добитъка в задния двор и да не се бъркат в СТОЛИЧНИТЕ проблеми!

12

Дими

преди 9 години

Работя на Т1 и живея в Княжево. Така, излиза че като ми редуцират 84 ще трябва да летя до работа, ми то хубаво едно хеликоптерче да ми подарят. Поредната недомислица ще стане. Ало, ако не знаете да Ви кажа - метро няма навсякъде в София.

11

Анонимен

преди 9 години

Абе СОФИЯ полека, лека си заприличва на Европейски Мегаполис, колкото и да не им изнася на селяните.

10

Анонимен

преди 9 години

е нали има безплатни микробуси между двата терминала?

9

Анонимен

преди 9 години

До 4Така е, но като искаш бързо да стигнеш, без да се блъскаш и да чакаш, взимаш такси! Все пак метрото е обществен транспорт. Интересно животно е българинът - хем иска да му е супер удобно, хем да плаща малко (в случая 1лв.), и все за нещо мрънка и не е доволен. Метрото е отскоро, а вече свързва голяма част от частите на София (има метростанции и в двата най-големи квартала в София - Люлин и Младост). Аз съм на мнение, че постепенно ще станат нещата с метрото.

8

сед

преди 9 години

В по далечна перспектива, трябва да се помисли за връзка между изградената метростанция на летището, с началната такава на "Ботевградско шосе", към лъч 3. По този начин ще станат достъпни стария терминал, ВИП перона, както идващите от северна България пътници. На последните няма да се налага да обикалят цяла София!

7

ля ля

преди 9 години

а и преди тези "атентати" можеше да си спреш като бял човек да оставиш багажа или да изчакаш някой там без да плащаш дори! сега стои празно всичко навсякъде за да може да ти е сложно и объркано но - save!!!! смешна работа

6

ля ля

преди 9 години

рядко се правят едни неща като хората! сега трябва да се мисли (и то 6 месеца поне) как да се свързват нещата!!! защо не го направиха преди това ?като се дава пример по цял свят - пътищата стигат до едно място и от там всичко е бая организирано елементарно и бързо за да бъде максимално ефективно за да може да улесни хората! тук си създаваме само планове и тъпчем на едно и също място! балъшка работа

5

ss

преди 9 години

и сега какво, кацаш на Т1 и метро нанайци, 84 заминава към дружба директно, т.е. от Т1 на Т2 няма как да се стигне, освен със няква маршрутка на 30 мин дето никой не я знае коя е....недомислено както винаги......

4

Анонимен

преди 9 години

До 2На Сердика връзката е много зле с багаж, юруш блъсканица и 15 минути чакане.

3

Momo

преди 9 години

На практика става така, че Терминал 1 и 2 са две напълно отделни летища.За това, когато ми се налага да пътувам от Т1 моля приятел да ме закара до летището или хващам такси от централна автогата. Друг вариант не знам, защото имам и багаж.Поредната недомислица в БеГето.П.П.: От В.Търновско съм.

2

Анонимен

преди 9 години

До 1:Че то и в момента има връзка Централна гара-Летището чрез метрото, просто трябва да се смениш линия 2 с линия 1 на метростанция Сердика.

1

Анонимен

преди 9 години

Нова метро или трамвайна линия терм2-терм1-централна гара и обратно.