10

Ядосано момиче

преди 8 години

Аз съм едно от тези деца.Много "мили" думи прочетох тук.Благодаря за безкрайната подкрепа на милите ни сънародници ,който обиждат деца на по 12/13 години. 👌🏼👌🏼👌🏼

9

Анонимен

преди 9 години

AZ OBICAM RUSKI EZIK,ANGLIISKIAT E ZA VOINI I OGRABVANE NA NARODITE

8

Анонимен

преди 9 години

хайде хейтърите да си напишат тирадите пълни със злобичка на английски -тогава ще се качат до нивото на тези деца , и чак тогава милите злобари ,ръсещи коментари -ще могат да имат мнение, което значи нещо .

7

Анонимен

преди 9 години

Точно тази новина не ме кефи. Защо? Защото език се зубри. Въпрос на памет и колко дълго са те обучавали в разните подмолни камъни. Иначе английския е "затворен" език, за разлика от родния ни, който е от групата на "отворените" езици и доста непривлекателен с разминаването между написано и прочетено.

6

Гневен българин

преди 9 години

Те хубаво са на финал на тази олимпиада,но сигурно по български ги няма никакви,а се перчат с английски.Това е продажното и предателското в нас българите.Все прегръщаме и целуваме чуждото.

5

sperko

преди 9 години

Първо - децата имат интерес към езика и го учат с удоволствие. Второ - никой няма право да им казва "да се махат от тук", "да бягат на запад" и тем подобни. Махайте се вие! Тези ученици имат избор и сами ще си го направят. Дори и да останат в България, пак ще имат по-устроен живот от тия, които ги приканват да бягат. Природата си знае работата. :)

4

?

преди 9 години

А кои са децата?

3

ЖЕЛАНИЕ

преди 9 години

ТЕЗИ ДЕЦА НЕЗАБАВНО НА ТЕРМИНАЛ 2 ,,, УМНИТЕ ДЕЦА НА ЗАПАД ,, ОСТАНАЛИТЕ ТУК...

2

русофилче

преди 9 години

Кога ще организират олимпиада по руски...

1

Анонимен

преди 9 години

za6toli pirvencite v sistezaniq po matematika sa ot malcinstvata