11

Калитко

преди 9 години

Вярно , полетял в Космоса.....докато народа гледал и гладувал.Най големия проблем на *** е ,че много пият и че искат гладна мечка - хоро да играе.

10

Анонимен

преди 9 години

Mnogo predi tova e imalo hora na lunata kakvo mi go zavirate toq rusnak v liceto, q pishete istinata zashto skatavate..

9

Бармалей

преди 9 години

Спосибо, Юра! Космос наш!

8

Анонимен

преди 9 години

Голям през!

7

ДИСАГИТЕ

преди 9 години

Ейййй най после чакахте да замръкне и през половин уста да признаете че РУСИЯ постави началот на човешкото присъствие в в космоса Но нека на маленките соросоидчета да припомним че когато бяхме с братска РУСИЯ имахме и двама космонавти.А ти какво че ни дадеш блуднице Европо с фашиските си сводници??????!!!???

6

Анонимен

преди 9 години

Пише се Лайка,защото е име,не порода.Да имаме уважение.

5

Анонимен

преди 9 години

no kogato gagarin kaza, 4e ni6to ne e vidial go ubiha. razrovete se v internet.

4

Анонимен

преди 9 години

Нямам нищо против да се поклоня и пред кучето лайка, което загина при полета, но се прекланям и пред всички тези незнайни от нас хора по света, които са посветили живота си на науката и напредъка на цивилизацията.Ще отбележа и това, че не е причината съвпадението с Великден, за да бъде вметната тази статия в края на деня с архивна снимка от ройтерс.Това не ми променя отношението към Първия успешно излетял в космоса човек, имам свое непоклатимо убедително мнение.Аз съм щастлив съвременник.

3

Анонимен

преди 9 години

Америка заграби всички германски инженери, коитопроведоха програмата Аполо. След биологичното измиранена германските учени сега тъпите кравари даженямат космически кораби.

2

Анонимен

преди 9 години

Да си спомним и кучето Лайка изпратено преди Гагарин, но върнато мъртво. То също помогна човек да оцелее навън в космоса.

1

Анонимен

преди 9 години

Помня този ден, бях дете, не ходех на училище, но разбрах, че се е случило нещо много важно от вълнението на гражданите на Несебър.После видях Гагарин в Бургас, когато беше дошъл на посещение в България и беше посрещан с много цветя.Животът ме срещна и с първия български космонавн Георги Иванов и ръководителя на тогавашната космическа програма на СССР Шаталов.Достойни, мъжествени хора, на които днешната цивилизация дължи много.С уважение и обич!Поклон!