61

xx

преди 9 години

Правилно, постройте им апартаменти и къщи на мястото на гетото, пуснете им вода и ток безплатно и чакайте да не миришат... да ама не.. къщите ще бъдат разнебитени до основи, всичко възможно ще бъде върнато за жИлязУ, останалото изгорено, отнесено и разпиляно. Поздрави от Източна Европа.. където вие отивате, ние от там се връщамее.

60

Анонимен

преди 9 години

В 310 в Люлин през лятото се возят голи до кръста за да им е леко, като се държат агресивно с другите пътници и понякога ги бият. Понякого минават и контроли за да глобят някоя баба българка с внучето си или някоя ученичка.

59

BG

преди 9 години

Ха, ха, ха - Хелзинския Комитет къде е ?!?! Амиии, Великата Франция дето ще учи нас "дивите варвари" на демокрация ! Представям си ако това стане в България - спешно заседание на Европейската Комисия и Европейския Парламент да оплюят "дивите балкански варвари". Ама Франция и франсетата ....Прави са хората тук: нека сега "цивилизованите държави" от Западна Европа ни дадат на нас пример за толерантност и ингегриране на малцинствата :)))

58

Йово

преди 9 години

Ехо къде сте бе БХК, ограничават правата на ромите и то в центъра на Европа. АУУУ каква дискриминация, НПО-тата за правата на човека на дедо Сорос веднага да се намесят и да изкажат мнение!

57

младен

преди 9 години

Драги французи, немци, холандци, англичани и т.н., що сте толкова не толерантни??? Интегрирайте си ги!!!

56

м.

преди 9 години

Като котки са ...

55

Анонимен

преди 9 години

къде е Българския Хелзински Комитет да оправи тая несправедливост и да размаха пръст на франсетата

54

Mitko

преди 9 години

Bitkata za srednata zemq teputva zapo4va.

53

GENERAL GADORIAN

преди 9 години

В МОМЕНТА ТЕЧЕ ВОЙНА МЕЖДУ *** И ЕЛФИТЕ! АМА ЗА ЖАЛОСТ ЕЛФИТЕ ГУБЯТ ВОДЕНИ ОТ СОБСТВЕНАТА СИ ТОЛЕРАСТИЯ И ПРОЧЕЕ. АМИ ХАК ДА ИМ Е. ТОЗИ СВЯТ ПОЧИВА НА МОТОТО БИЙ ЗА ТЕ УВАЖАВАТ.

52

ddddd

преди 9 години

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxax

51

GENERAL GADORIAN

преди 9 години

ИНТЕГРАЦИЯ, А!?? ХАХА. НЕЩО МАЙ НЕ ВИ СЕ ПОЛУЧАВА. АМА ИНАК ВИ БИВА ДА ПОУЧАВАТЕ ДРУГИТЕ. ГИДИ ДВУЛИЧНИЦИ ЗАПАДНИ ТАКИВА.

50

Nobody

преди 9 години

Тея са яли жабетата само на римляните. Сега им трябва БХК, че да се евроценностно отчаят отвсякъде.

49

11

преди 9 години

Защо реват? Нали още не са им нарязали Айфеловата кула? А колко хляб има в нея!

48

Анонимен

преди 9 години

Еееее! Не така бе братя "европейци", ние сме в един съюз и трябва да поддържаме етническия мир и толерантност към малцинствата. Това са хора с желание да бъдат интегрирани, а какво по-добро място за интеграция от сърцето на Европа- моделът за подражание на целия съюз? Хайде, знаем, че сте хуманисти, интегрирайте, покажете ни как става!

47

трънчо

преди 9 години

Нека да ги интегрират и да ни дадат ноу хауто да го приложим у нас.

46

Анонимен

преди 9 години

а там , билети купуват ли си

45

АНОНИМНА

преди 9 години

ПОЗДРАВИ ЗА БРАТЯТА ФРАНЦУЗИ. НАЙ-ПОСЛЕ СЕ НАМЕРИХА НОРМАЛНИ ХОРА ДА СЕ ОПЪЛЧАТ НА ТЕЗИ, КОИТО НЕ СПАЗВАТ НИКАКВИ ЗАКОНИ В НИКОЙ СТРАНИ.

44

уйски

преди 9 години

Франзелофашисти! Свобода и свободен транспорт за братята индофранцузи!

43

Анонимен

преди 9 години

Каква нетолерантност,какво беззаконие,ужас,та те са национално богаство.Предлагам да ги приберем в София и без цялта мирише,така на никой няма да му направи впечатление.А и БХК да се заемат с въпроса.

42

Анонимен

преди 9 години

днес.бг(дпс) , да не се напряга в триенето на коментарите , защото така разпалвате национализъм сред Българите , когато триете коментари , които не са ви угодни , на провеждането на линията , за която ви плащат антибългарските организации , с това нищо не печелите , освен презрението на хората към вас