19

180

преди 9 години

Често пътувам из България, всяка седмица правя по 500-1000 км. Призовавам КАТ да ми монитрат камера и обещвам да нося на държавата минимум по 10 хиляди лева седмично от актове на нарушители. Камерите и контролът не трябва да бъдат означвани със знак. Леко абсурдно е. Все едно някой ти казва 'ей тука трябва да спазваш законите за движение, щото те гледаме, след това прави каквото си искаш'. Самозабравихме се! Трябва ли всеки шофьор да има по един близък в моргата, за да спазва законите???

18

Анонимен

преди 9 години

когато има желание , всичко е лесно , спокойно като се допитат хората в интернет , и където има много оплаквания , значи действително трябва , на Мировляне на входа на селото влизат с 80км в час , и не намаляват на прелеза на Факултета за един ден , за един ден поне 500 акта може да се напишат от камера , за преминаване при спусната бариера , а това е пари в държавата и повече сигурност по пътищата , държавата ще събере много пари , родителите , ще са по-спокойни когато децата са навън

17

Шаран -БГ

преди 9 години

Добре, че по спортните ТВ канали дават състезания по колоездене, че да видим какво е това ПЪТ.Нашите законодатели могат да си сменят три пъти "Мерцедесите" пари има, но не може да се оправят пътищата няма пари Аз все пак мисля, че не всички полицаи са нечестни! И там, като навсякъде, има" зрънца"! Но болшенството са честни хора и си гледат съвестно работата, която никак не е лесна и приятна. Да плюем наред просто не бива !

16

Miro

преди 9 години

нови 148 камери на прави гладки равни участъци с храст :D и нито 1 където трябва

15

Анонимен

преди 9 години

Между Сарафово и Поморие разшириха пътя и стана по две платна в посока. Веднага сложиха знак ограничение 50 км. на един изход от черен път. Това ако беше в белите страни щеше скоростта да не се намаля а да се проектира ускорителна лента. Некадърен проектант!! И това е в цяла България на всеки изход за *** знак ограничение 50 километра.

14

Анонимен

преди 9 години

А за нестандартно силни светлини на фарове кога ще започнат да глобяват? Много опасно е и е предизвикало много катастрофи.

13

Анонимен

преди 9 години

Тези неща с камери не стават, аре мотиката и на полето, че се стопли и е време за барабоя.

12

Т. Георгиев

преди 9 години

"А и застрахователите да спрат да изплащат застраховките заради безрасъдно шофиране,ще му намерят цаката"Твърдо "ЗА" застрахователите да не изплащат застраховки, ако се докаже, че шофьорът е нарушил закона. Не съм длъжен да плащам стотици левове годишно, за да покривам щещите от неразумното каране на някой ***.

11

Анонимен

преди 9 години

Ама те парите в *** се тъкалят по пътищата,трябва само да се наведеш и да събираш.Отдавна беше време някои да се сети за това,стига обаче парите да попадат в бюджета,а не в джоба на милиционерите. И ето ви пари за ремонти на пътищата.Аре ве Бойко нали щяхте да оправяте нещата в държавата

10

Beta

преди 9 години

Ах джигити, джигити, не сте хора вие, а изчадия на ада!

9

Анонимен

преди 9 години

Тотален контрол му е майката.Това диво булгарско племе трябва да бъде вкарано в правия път. А и застрахователите да спрат да изплащат застраховките заради безрасъдно шофиране,ще му намерят цаката някакси ,ако имат желание

8

Анонимен

преди 9 години

Много отговорна работа е поверена на тази орда шуробадженакорушветчийска. Каквито и камери да се наслагат не сте забравили че от шестдесет екипа пътни полицаи, само един не взема подкупи, защото е от вътрешна сигурност. След тази статия разбрах, защо от който нищо друго не става, го вземат в милицията.

7

Handel

преди 9 години

Преведено ан български катаджиите ще наслагат ограничения по хубавите прави участъци и ще започнат да трупят пари по тях.

6

Анонимен

преди 9 години

В цяла Европа няма по-разбити пътища от тези в България. Ниско е качеството на извършваните ремонти , а стремежа е да се икономисват пари за да влязат в някой джоб. Няма желание от политиците да криминализират кражбите на мантинели, знаци, решетки за шахти и.тн.

5

набюдател

преди 9 години

нека да сложим и по една камера на всеки депутат там са най-големите нарушения!!!И не виждам причина да се притесняват от нещо все пак не са минали и психологическа годност!!!

4

.

преди 9 години

Как със 148 камери ще следят 1000 рискови участъка ?

3

PILOT

преди 9 години

Това с камерите ок, но кога ще оправят пътищата ? Голяма част от катастрофите за заради дупки или маркировка . А и как се издават шоф. книжки ? Аз лично карам от 26 години и доста чето префишавам скоростта,но досега нямам и една катастофа дай боже и за напред да е така :-) В Германия и там карат бързо и там нарушават пък няма толкова жертви. Според мен 1 Лоши пътища 2 Превишена скорост 3 Лошо обучение .

2

Гената

преди 9 години

Сложете камера в София на пресечката на Цар Борис с ул. Братя Бъкстон. Там такива фрапантни нарушения се извършват, че ви е бедна фантазията.А най-смехотворното е, че на 10 метра от това кръстовище се намира 6-то РПУ. Ама на полицията хич не им дреме.

1

gancho

преди 9 години

148 kameri na hiliada vazlovi mesta dobre kakva 4ast ot kamerata na vciako miasto?