16

вергил

преди 9 години

Тази ми е наборка,но като я видя и се успокоявам.Изглежда поне с 15 години по-възрастна.Сигурно е заради браковете-аз се ожених само веднъж.

15

до 1

преди 9 години

Така е, но определено си е извън нормалното.

14

Анонимен

преди 9 години

Като ще я вкарват в затвора, да си поиска да я вкарат в мъжкия!

13

777

преди 9 години

Не някои цял живот не им предлагат брак, на тази 6 пъти за половин година. Значи жената умее.

12

Рози

преди 9 години

Просто не е можела да отказва жената. Кво толкоз?

11

Анонимен

преди 9 години

Някои си трупат вещи,тази си трупа мъже.

10

Анонимен

преди 9 години

Да си ги трупа.

9

me

преди 9 години

Аз пък не мога да разбера защо е работа на полицията кой за кого се жени. Независимо дали е мъж или жена, след като не краде от никой нищо и не вреди на никой, полицията няма работа в историята. Това остава, за многоженство/многомъжство да лежиш с убийци и изнасилвачи. И за какво

8

ШибиРиби

преди 9 години

Яка Бабаджанка със дебела нянка. Абе номер 2 по долу защо си толкоз ***? Тая проста слива на младини е имала акъл колкото да намери вратата на най близкия бар да се напие и да си намери кой да и напълни кухините. В резултат на което Доминиканските мафиотчета са почнали да и водят онези дето акостират в Америка на гуми от трактор от Карибите . Кви апартаменти кви пет лева???

7

Анонимен

преди 9 години

Мръсните капиталисти са я научили така ! Да живее другаря Путин и световната комунистическа революция !

6

дедо Ташунко

преди 9 години

Не е ***, за да се изтърка. Защо да не се омъжва жената за десетина, като повечето от днешните млади мъже не струват и за лула тютюн? Наркотици, алкохол, безразборен секс от детската възраст водят до импотентност. Оправдавам доминиканката.

5

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАми сега при разводите ще се обзаведе с 10 жилища. Типичен номер на американките. Вижте статистика колко процента от 50 годишните американки са разведени. Над 80%. Толкова и притежават собствено жилище-------А бе от ръкавите ли ги вадите тея "статистики" толкова бързо,къде го видя това че 80% от 50 годишните са разведени ?

4

до 2

преди 9 години

Ще има един-единствен развод, просто защото всички бракове след първият ще бъдат обявени за невалидни.

3

do 5

преди 9 години

е как -нали знаеш в Русия и в БГ -няма разводи ,само в прогнилия капитализъм.Иначе прогнилия социализъм с наченки на капитализъм от 19 век - за него нито дума ,пък и кой ли се избива за бг и за руско гражданство

2

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 2ама разбира се че ще имат собствено жилище.нали не мислиш,че са със 600-700 лева заплата?все пак САЩ е едно от най-добрите местенца за живеене по света.

1

Анонимен

преди 9 години

За финансова подкрепа. Затова са й били нужни.