28

Анонимен

преди 9 години

"Аз веднъж правих изчисления и се оказа че парите които са отнесли /известните/ разделени на периода за който са действали тези хакери е около 70% от парите които съм заработила като заплата."Ехе. Една карта, правилно изщракана - 1200$. На ден да щракнеш 10 карти - 30 минути. Правиш ли по 12000 на ден?

27

alpiniz@mail.bg

преди 9 години

Браво имаме си истински кралкрал,вече

26

Анонимен

преди 9 години

браво на момчето,, лошо , че са го пипнали.. приятелите му български полицаи ще го измъкнат пак

25

Анонимен

преди 9 години

Какъв хакер е тоя, само бивши автоджабази и дребни престъпнци се занимават да точат карти. Ако има някой с акъл, той не ходи по банкоматите.

24

Анонимен

преди 9 години

Поредният "прославил" родината си ***.

23

Martin

преди 9 години

Cheta komentarite i ne moga da povyarvam kolko glupavi bulgari ima :( Bog da vi prosti zabludeni dushi

22

американска подлога

преди 9 години

Еми к'во пък, да го спипат...

21

Ястреб Велики

преди 9 години

За 7 години, 7 милиарда хора около света пропищяха в един глас от 7 милионното крадливо племе балканско!

20

Дрискотва

преди 9 години

Знаел как да чопне и чопнал, кво толкова

19

Ангел

преди 9 години

АКо беше Крал на хакерите нямаше да допусне да го хванат за втори път

18

Анонимен

преди 9 години

Полицията във Филипините тепърва трябва да установява как Кавръков е успял да излезе от затвора в Парагвай и да се озове във Филипините.........АМИ ЧОВЕКА ИГРАЕ СЪС ДИРЕКТОРА НА ЗАТВОРА. КАЗАЛ МУ Е ЧЕ ЩЕ ГО НАПРАВИ МИЛИОНЕРЧЕ И ДИРЕКТОРЪТ ГО Е ПУСНАЛ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА В ОТПУСК.

17

Анонимен

преди 9 години

Бил Гейтс нали също открадна Уиндовс от юниксите. За кокошка няма прошка, а за милион няма закон.

16

Анонимен

преди 9 години

Такъв никой няма да го държи в затвор.Ще иде да си отработи парите при Бил Гейтс.Може и затова да е откраднал малко колкото да го забележат и привлекат на работа в МС.

15

Анонимен

преди 9 години

То да е един ми те са стотици в тая Планета !Тоя Бил Гейт не си знае банковите сметки как е разбрал че му теглят парите ЧУДНО ...Майкрософт явно са големи тъпани ...Тея карти са точно за кумчо вълчо и майкрософт...

14

Ани

преди 9 години

Аз веднъж правих изчисления и се оказа че парите които са отнесли /известните/ разделени на периода за който са действали тези хакери е около 70% от парите които съм заработила като заплата. Като се има предвид че подобна дейност предполага сериозни разходи по мобилност и прикриване на следите ми се струва че истинските доходи разделени на времето едва ли ще превишават моя доход. Не им завиждам и не си губя времето да зная как го правят. Социалистическия начин на живот не ми е по вкуса.

13

БРАВО ПИЧОВЕ

преди 9 години

Иначе тука много джавкат .Ми нали много от парите ще ги похарчат тук-по магазини,автосалони ,пиене жилища ,жени и т.н. ама то като сте гладни не ги виждате тия работи.Всъщност виждате ги , ама осъзнавате че и жените край вас ще се "облажат".Затова плюйте и кълнете.А днес няма ли някоя изкукала бабичка ,изгоряла с 20-30 бонбона да е.а

12

Кукувица

преди 9 години

Всеки, който може да чете може да направи това нещо- да купи бланко карти от интернет, а също и данни и да ги запише. Проблема е само един, може да те хванат. Гепят ли те ....хи,хи яко ти дупе, особено в третите страни.

11

Анонимен

преди 9 години

Кво ми поясняваш най големият престъпник управлява ДЪРЖАВАТА БЕ *** !!!

10

Анонимен

преди 9 години

Краля на хакирите е на процент при ГЕРБ и там има още крадци и крале ли им викат вече ...О неразумний юроде защо се срамиш да се наричаш Болгарин ...Как е излезнал от затвора ли ?С ПАРИ ... Пари при пари отиват...Оставете го ЧИЛЯКА краде от богатите за мен е РОБИН ХУД !!!

9

само да поясня

преди 9 години

ПРИХОДИТЕ ЗА ДЪРЖАВАТА ОТ ПАРИ ВНЕСЕНИ ОТ ИЗНЕСЕНА ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ,НАДВИШАВАТ 3,7 ПЪТИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНВЕСТИЦИЙ! П Ъ Т И!!!ТАК ЧЕ НЕ ПЛЮЙТЕ ПО ТЯХ АМИ СИ НАМЕРЕТЕ БАЧКАНЕ.