13

Анонимен

преди 9 години

До Да ама НЕКато искат по- високи заплати - да си намерят работа и да работят! Да спиш на бюро срущу заплащане не е работа! Една магазинерка се изтрепва от тичане за тия пари, а тези, на които аз плащам с данъците си, четат вестници! Позор!

12

sorry

преди 9 години

Всичко е едно към едно.Каквато кметицата на Казанлък,такава и администрацията на града.Нали детската учителка,кметицата се нуждае от помощен персонал,лелки!Управлението с лъжа,ражда само лъжа!

11

Ана

преди 9 години

Тези двете тетки, в Германия вече за бюрата щяха да си спомнят с умиление.

10

Анонимен

преди 9 години

TO4NO TOVA E NOI KAZANLAK,DARTITE K.RVI,ZNAM GI,NA KMETIZATA HORATA,VSE NASHI-VASHI,DARTI MARSHI

9

Научих

преди 9 години

Едната е братовчедка на Бойко Борисов, а другата кума на Цветанов.

8

Да ама НЕ

преди 9 години

Това НЕ Е НОИ?Това може да е:Бюро по труда - но не е НОИ!Социални служби - но не е НОИ!НОИ е със специални баджове не тези и специални униформи, за среща с клиенти!А заплата за 300 лева ...

7

Иван До Nadejda 2

преди 9 години

Всъщност ... нарушение е на "Клиента", че е решил точно сега да се регистрира. В този случай .... още по-голямото нарушение е на шефовете, че не са оставили една дежурна лелка през обедната почивка да му обърне внимание и да го обслужи ... за това трябва наказание и за шефовете ... не само благините за тях, а горчилката и обидите за служителите!!!

6

Иван До Nadejda

преди 9 години

Защо четат хартиени вестници е много логичен въпрос! Отговора е следния, защото великите началници не са пуснали интернет на обикновените служители, а само на тях си! Даже имат платен абонамент за два вестника, при положение, че могат да ги четат безплатно в интернет!!! Че са ги снимали, снимали са ги ... но тук изниква въпроса кога е направена снимката ... дали през работно време ... което си е нарушение от всякъде ... или е направена през обедната почивка ... което в случая не е нарушение!!!

5

Nadejda

преди 9 години

Какво да кажем за професионалните умения на тия лелки, щом дори въпреки че имат компютри пред себе си четат хартиен вестник...

4

Lora

преди 9 години

Класика. Б'рат аим са като летище - само вестни и компютър, който сигурно не работи.

3

Momo

преди 9 години

До 3 и 4Първо вижте какво означава НОИ и тогава ми говорете за Бюро за безработни и за Социални грижи!

2

8

преди 9 години

До ДО 1 и 2ПО ВРЕМЕТО НА ТАТО ИМАШЕ СОЦИАЛНИ ГРИЖИ,ИМАШЕ И БЮРО ЗА БЕЗРАБОТНИ,НО БЕЗРАБОТНИ ПОЧТИ НЯМАШЕ.ЧАТ- ПАТ СЕ ЯВЯВАШЕ НЯКОЙ БЕЗРАБОТЕН.

1

Momo

преди 9 години

Лелките от НОИ не биха ме учудили, ако на стената имат портрет на Т.Живков, а до него календар от 1985 година.А за пияния руснак освен да кажа, че е слушил на меки полицаи или че в помещението е имало цивилни с камера иначе щяха да ме омекнат кокалите.