205

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 360каква е селективна памят

204

Божо

преди 9 години

До СталинЗначи до 22.06.1941 г. хитлер е бил добър, а после е станал лош ????? Значи човеколюбецът сталин напада Полша, Финландия, Бесарабия, Прибалтийските държави все с хуманитарни подбуди ??? Ако е искал да няма война , сталин щеше да помогне на Полша, а не да я напада в гръб !!! Четете история !!! Сега в Полша виждат същата опасност !!! сталин е един от виновниците за Втората Световна Война !!! Той е бил СЪЮЗНИК на Хитлер !!! "Великата Отечествена Война" е всъщност МЕЖДУСЪЮЗНИЧЕСКА !!!!

203

шматка

преди 9 години

която още не е в час - за разлика от оланд и меркел- за кого играе тов.порошенко...

202

Анонимен

преди 9 години

Когато казва "бият се за Европа" президентът на Полша всъщност си мисли "бият се за Полша". Не е тайна, че Полша има претенции към Украйна и във Варшава потриват ръце, смятайки, че това, което хохлите правят, по някакъв начин може да превърне Украйна ако не в полска територия, то поне в зона със силно полско влияние.

201

Шаман

преди 9 години

Не разбрахте ли, че няма смисъл, губите си времето с глупостите им, преживявате последствията от глупостите им, вие страдате най-мн след глупостите им, докато те винаги са си добре, защото вие вярвате и поддържате глупостите им :D До кога така, не ви ли омръзна да резонирате на една и съща честота, една и съща песен хиляди години е така, на вселената и се повръща от вас :D

200

полска

преди 9 години

шматка...

199

Шаман

преди 9 години

Действате абсолютно неосъзнато, напълно автоматично, като програмирани роботи, без самоконтрол.

198

Шаман

преди 9 години

Защо винаги хабите енергия да се разрушавате и да воювате помежду си, вместо да хабите енергия да се развивате, е това не мога да разбера, толкова ли е силна тази програма, вирус в съзнанието ви, което са ви инсталирали като манипулативни знания и информация, че да не може да разпознаете кое е разумно и кое не, кое си заслужава и кое не?

197

Сталин

преди 9 години

До БожоБоже ...преди да сключи съюж с Германия , Сталин се е опитвал да сключи съюж със Франция и Британия...ама онези са му оказали ..надявайки се че съюза ще е Германия, Франция, Британия....даже Франция и Британия 1938 дават на Хитлер част от Чехословакия (райони с немско говоряши) ... Сталин е направик каквото е трябвало ...светът се е делил ..войната е наближавала ...СССР е трябвал да вземе страна...Геополитиката не като да играеш белот ! чети повече!

196

Божо

преди 9 години

До до БожоСтрахотен коментар, поздравявам те , струи хетеросексуалност и интелект :))) Надявам се *** да има повече почитатели като теб !!!

195

Анонимен

преди 9 години

Защо са оставени само коментарии,оплюващи Русия? Ами се четете сами тагава

194

майорски

преди 9 години

ако не са США, дето подкрепят Полша и Украйна , едва ли щяха да са толкоз смели ...ама сега са яхнали коня и веят байрака....да видим докога ....все пак с Русия ги свързва граница а с Амерка един телефонен кабел !

193

Божо

преди 9 години

До безмозъчнициПорошенко е в грешка , ако е казал, че Русия е започнала Втората Световна Война !!! Тя е започнала благодарение на двама сатрапи - хитлер и сталин !!! До 22.06.1941 г. двамата сатрапи са били дружки !!! И точно Полша е страдала от двамата сатрапи, които са я прегазили дружно !!! Четете, ***, четете !!! Точно това е причината Полша да се страхува от нови сатрапи, които "освобождават" "поробени братя" !!!

192

Шаман

преди 9 години

Ех, коментара ти го няма, ама ти ще разбереш :)

191

Анонимен

преди 9 години

Днес се навършват годишнините от 2 ужасни руски престъпления. 75 години от сталинското клане на 22 хил. полски офицери известно като Катин-1, и 5 години от неговота продължение, путинския терористичен акт в Смоленск над полския правителствен самолет известно като Катин-2.

190

Шаман

преди 9 години

До 361, като ви гледам начина на мислене бих констатирал, че всички тук сте грешка, иамте късмет, че са ви пуснали в реалност със свободна воля, иначе досега да са ви шитнали като динозаврите :D

189

Божо

преди 9 години

Русия има стандарт на живот , много -по добър от този на холандците, финландците , поляците и шведите !!! Русия има най-добрите марки автомобили в Света!!! Русия има най-добрите компютри в Галактиката !!! Русия има най-добрите пътища и най-бързите комуникации !!! Всички американци, датчани, поляци, белгийци мечтаят да емигрират в Русия !!! *** е най-великият диктатор на всички времена !!! :))))))) Цялата тази идиотия постоянно се лее от платени ***, които доказват недоказуемото !!! Спрете

188

Шаман

преди 9 години

Миналото съществува за да се поучите от него, не да го повтаряте :D

187

Анонимен

преди 9 години

а?

186

убеден

преди 9 години

Поляците още от време оно мечтаят да удавят руснаците с 1 капка вода!Завиждат им за територията и за по-добрите резултати във формирането на империя.дори за кратко Москва е била под тяхна окупация преди няколко века,но да се научиш да пиеш като руснака,не значи че ще можеш да се биеш като него,нито че ще станеш по-издържлив *** в защита на родината си от братушките.Но вола като рие на гърба си го хвърля,така че пановете грешат като играят по свирката на САЩ.И те като нас ще са си лакеи!