17

delovodstvo

преди 9 години

dai da vidim kopieto na razreshitelnito tuka, dness, bg.

16

Pansion za kone

преди 9 години

pardon, kolko bg leva struval dokumenta rasreshenie?!

15

Анонимен

преди 9 години

Работата е много проста, одобрява се проект за реконструкция на сградата защото тя е СЪЩЕСТВУВАЩА по застроителния план и понеже сградата е годна няма основание да се събаря, Видния Свинар вероятно няма собственост върху имота, а иска нова сграда. Затова по време на строителството сграда се "срутва случайно" , има форсмажорни обстоятелства т.е. Имаш право да си реализираш отново правото на строеж/като след бедствие/ и после се построява нова под формата на "възстановяване". Гергов е за пандиза

14

Анонимен

преди 9 години

Е, как мое директора на ГЗ у Варна да се каа Купен Пашов. Бех чувал име Продан, ама тоа Купен просто ме утрепа.

13

Анонимен

преди 9 години

До работник-строителНапразни мечти имаш. "Капиталистът - баш социалист" е ни чул, ни видял. Не са го питали, не са му казали.

12

анонимен

преди 9 години

Чудя се кое е вярното в статията:"Разрешението е издадено... за ремонт, реконструкция, модернизация и основно обновяване на апартаментен хотел Вероника. В него обаче никъде не фигурира дейност по събаряне на сградата."И към края на статията: "От строителното министерство отчитат, че за строежа е издадено разрешение за строеж от гл. архитект на общинаа Варна, което е влязло в сила на 20.03.2015 г."Е, ама за да се строи отново, трябва първо да се събори.И кое налага събарянето на хотела?????

11

Анонимен

преди 9 години

Масона Цацаров ще съди масона Гергов , просто забрави . Сега като почнат едни уйдурми не ти е работа . Има го , нема го и т.н.

10

факт

преди 9 години

до-4 Никой няма да затворят и осъдят .Това е най-мръсната страна!!

9

СИД

преди 9 години

Не се притеснявайте, Цацаров е толкова вътре, че и на тези ще им се размине! Умрелите - умрели! Да не са!

8

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНа бас, че отговорните другари в Общината ще направят всичко по силите си да спасят съпартиеца си?

7

Анонимен

преди 9 години

Ха сега да видим как ще спасяват другаря Гергов ?

6

Анонимен

преди 9 години

Писах вчера, че най-вероятно за пестене на разходи събарянето и градежа на нов хотел са го писали "реконструкция".Жалко за загиналите хора.

5

Анонимен

преди 9 години

Долна лъжа, хотелът е бил набелязан за разрушаване. Планекс са получили обекта, дали са го подизпълнител, който не е искал да харчи за взривове и са наели роми без договори да къртят хотела ръчно, без план за деконструкция, без план за безопасност и без никакви специалисти, които да ръководят операцията. Сега търсят затрупани, защото не се знае колко роми са били на обекта, тъй като повечето са се разбягали.

4

Анонимен

преди 9 години

ето този път някой ще го затворят !

3

архитект

преди 9 години

Да бе общината ще стои до всяка къща и да гледа , това да не ти е киносалон . Има си документ за ремонт и е длъжен да го спазва . Най вероятно Гергов нали е стар комунист, а те обичат да лъжат и да не спазват законите е искал уж без да искат работниците са го бутнали и това е . Да ама не .

2

партиен член

преди 9 години

Как пък никой от общината не видял че го бутат?

1

работник-строител

преди 9 години

Какво да очакваш от назначения капиталист др. Гергов - шеф на БСП гр. Пловдив . За БКП-БСП-ДС няма закони , те са над нещата . Взел разрешение за ремонт, а бутнал хотела и пред свършен факт да си направи нов . Собственика Гергов трябва да лежи поне 30 години в затвора за убийство на работниците .