38

дс

преди 9 години

а ти си една комунистическа мутра

37

ognyanz

преди 9 години

А като чета коментарите надолу, за пореден път се убеждавам, че простотията е заразна. Най-вече за тези, които се отчитат за постовете си.

36

ognyanz

преди 9 години

Простотията е стил на ГЕРБ. Какъвто е бат' им Бойко, такива трябва да са и те. А знаковата му реплика е "Аз съм ***, и вие сте прости, и затова ще се разберем".

35

Анонимен

преди 9 години

DEPUTAT OT GERB MOGE DA PSUVA VSEKI OT OPPZIZIATA,ZASHTOTO SI GO ZASLUGAVAT.KOI E TOZI ENCEV?

34

СИД

преди 9 години

Тоя е пич! Май за него ще гласувам! Последна надежда!

33

ДИСАГИТЕ

преди 9 години

Не като та той си е МУТРА като гуроро му

32

...

преди 9 години

Аз ли не съм в час нещо? Пишат за депутат от ГЕРБ, обаче тоя на снимката вчера беше в Нова телевизия и приказваше че имал партия на бедните и онеправданите, и как щял да пребори всички на изборите... Как така депутат от ГРБ а има друга партия??? Тоя същи, от снимката...Аха ясно ми стана като прочетох статията... ама тези *** как си подреждат статиите - катовидиш заглавието и се объркваш отвсякъде. Неграмотници

31

Анонимен

преди 9 години

чехите живеят добреднес президента им каза че ще приеме американския посланникако обама приеме чешкия посланикама президент а- не екато нашата ирландска пастиркаами избират когото трябва и живеят добреа вие си дундуркайте гербавите помиярис банкянския кефир

30

do Atakista

преди 9 години

Moge i da go e zachitaval..no sled kato se ottegli pokaga pozicia...az sacho che glasuvam za negovoto dvigenie toi govori premereno,vazpitano i kazva tova koeto misli vseki ot nas

29

do 36

преди 9 години

A ne obigdai..chom taka pichech znachi si ot Gerb prostotiata vi e ochevadna..ama primera vi podraganie taka kazva...Bog da vi nakage vsichkite vednaga

28

политолог

преди 9 години

Велизаре , Велизаре скрита лимонка на БКП-БСП-ДС , а сега активирана да прави политическо инженерство , защото Бареков се провали . На стари години да се правиш за резил не е добра идея , но явно ти си си такъв . Загуби най скъпото на този свят -сина си , просто трябваше да се спреш и толкова .

27

БГ

преди 9 години

На тоя, няма ли кой да му тегли една цветна майна и да се реши въпроса.

26

отвратен

преди 9 години

Бог да ни пази от такива като Енчев и бат бочко.

25

ист

преди 9 години

Велизар Енчев бил джентълмен. Това вече е световна новина. Някой може да повярва.

24

Анонимен

преди 9 години

Не че съм от ГЕРБ, но Мая Манолова и аз бих я обиждал всеки ден, даже по няколко пъти!

23

Анонимен

преди 9 години

какъвто Министър председателя, такива и депутатите.Когато на управлява мутра и законотворците са мутри

22

Анонимен

преди 9 години

Цветомир като бебе са го измъдили при повиването, затова е толкова злобен и мрази жените.Не му връзвайте кусур, съжалете го.

21

Поплювко

преди 9 години

Очевидно застарелия ДС агент Велизар Енчев е новото рубладжийско популистко превъплащение на износения Сидеров образ на вечно гневния революционер-критикар. Важното е да яхнем гнева на масовия читател, критикувайки всеки и всичко в тази страна. Друг е въпросът, че както Сидеров, така и Енчев освен да драскат и да плюват, никога през живота не са били в състояние да направят нищо градивно ! Една тухла не са надстроили в какъвто и да е зид !

20

Велизар Рубльов

преди 9 години

Очевидно застарелия ДС агент Велизар Енев е новото рубладжийско популистко превъплащение на износения Сидеров образ на вечно гневния революционер-критикар. Важното е да яхнем гнева на масовия читател, критикувайки всеки и всичко в тази страна. Друг че въпросът, че както Сидеров, така и Енчев освен да драскат и да плюват, никога през живота не са били в състояние да направят нищо градивно ! Една тухла не са надстроили в какъвто и да е зид !

19

Анонимен

преди 9 години

Наистина комунизите не са цвете но в ГЕРБ има страхотни ***. С тези в НС които са сега България няма шанс за по-добър живот. Народа е казал, след бръмбар да тръгнеш на л...о ще те заведе.